2.5 inç SSD önerisi

Bütçe
300

U. Hikmet

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar! Laptopumda 2.5 inç SATA 2 girişli HDD takılı. Bunu SSD yapmak istiyorum. Herhangi bir 2.5 inç SSD taksam çalışır mı? SATA 2 olduğundan SSD'nin tamamını kullanamayacağım biliyorum.

Evet SATA 2 hızlarında çalışır, ben bizzat kendi laptopumda SATA 2 girişine SATA 3 SSD taktım ve sorunsuz bir şekilde SATA 2 hızlarında çalıştı.

Çalışır ama dediğiniz gibi SATA2 ne kadar hız veriyorsa onu alırsınız ben kendi kullandığım SSD'yi önereceğim fakat şu anki fiyatını bilmiyorum.
SSD: Patriot Burst 240GB.

Bu SSD de gayet iyi Patriot ile Gigabyte arasında kalmıştım sıkıntı çıkarmayacaktır.

Öncelikle teşekkür ederim. Önceden laptopunuzda Hdd'mi takılıydı hocam? Eğer takılı ise performans farkı oldumu, hissettinizmi?

Öncelikle teşekkür ederim. Önceden laptopunuzda Hdd'mi takılıydı hocam? Eğer takılı ise performans farkı oldumu, hissettinizmi?
Evet HDD vardı, tabii ki oldu SATA 2 bile olsa fark ediyor zaten hissediyorsunuz o farkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…