Evet SATA 2 hızlarında çalışır, ben bizzat kendi laptopumda SATA 2 girişine SATA 3 SSD taktım ve sorunsuz bir şekilde SATA 2 hızlarında çalıştı.
![]()
Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öncelikle teşekkür ederim. Önceden laptopunuzda Hdd'mi takılıydı hocam? Eğer takılı ise performans farkı oldumu, hissettinizmi?Evet SATA 2 hızlarında çalışır, ben bizzat kendi laptopumda SATA 2 girişine SATA 3 SSD taktım ve sorunsuz bir şekilde SATA 2 hızlarında çalıştı.
![]()
Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet HDD vardı, tabii ki oldu SATA 2 bile olsa fark ediyor zaten hissediyorsunuz o farkı.Öncelikle teşekkür ederim. Önceden laptopunuzda Hdd'mi takılıydı hocam? Eğer takılı ise performans farkı oldumu, hissettinizmi?
Teşekkür ederim hocam.Evet HDD vardı, tabii ki oldu SATA 2 bile olsa fark ediyor zaten hissediyorsunuz o farkı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.