2.5" SATA SSD önerisi

Bütçe
400TL

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Dizüstü kullanıyorum daha önce hiç SSD kullanmak nasip olmadı şimdi almak istiyorum bir tane, 240GB işimi çok rahat görür, bütçem 400TL çok yaklaşmazsak iyi olur, sıkıntı çıkarmasın yeter zaten hepsi şu an kullandığım HDD'den hızlıdır. Ben bunları buldum sizce hangisini almalıyım?

Dizüstü kullanıyorum daha önce hiç SSD kullanmak nasip olmadı şimdi almak istiyorum bir tane, 240GB işimi çok rahat görür, bütçem 400TL çok yaklaşmazsak iyi olur, sıkıntı çıkarmasın yeter zaten hepsi şu an kullandığım HDD'den hızlıdır. Ben bunları buldum sizce hangisini almalıyım?

Kingston tabii ki.

240 alacaksında sistem zaten 50-60 GB kullanacak, geriye ne kalacak ki, almışken 500 GB al bence.

Anladığım kadarıyla arkadaşta HDD var. Oyun vs. dosyaları oraya atarsa SSD'de boş yer kalır. Windows 10 kullanıyorsa tahmini sistem 30 GB'sini kullanıyor. Diğer Windows sürümlerinde değişiyor mu bilgim yok.

240 alacaksında sistem zaten 50-60 GB kullanacak, geriye ne kalacak ki, almışken 500 GB al bence.

Kioxia 480 GB Exceria LTC10Z480GG8 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu al keyfine bak 570 lira, bende laptopa yükseltme için bundan aldım çok memnunum.

Şu an bilgisayarda yüklü 3 oyun var başka oynamıyorum CS:GO, Valorant, LoL, sistem 60GB kullansa bile şu anki diskin doluluğuyla hesapladım 20-30GB boş alan kalıyor hocam ayrıca 500GB'lar bütçemi aşıyor o kadar veremem.

Hikvision içime sinmedi HP ve Kingston nasıldır hocam? Ben bu ikisinden birini düşünmüştüm.
Kingston ile WD Green arasında pek bir fark yok. Sonuçta ikisinde de DRAM yok. Üstte Kingston öneren arkadaş "Düşündürücü" diye emoji bırakmış fakat WD Green önerme sebebim daha güncel olması ve normal ve Seq yazma değerlerinde birazcık daha hızlı olması.
Ayrıca eski sistemimde WD Green kullandığım için ne ısınma sorunu vardı ne de performans kaybı vardı o yüzden önerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı