2.500 TL M.2 SSD önerisi

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Muadillerine göre okuma yazma hızı çok yüksek. Alınır mı? Daha fazla okuma yazma hızı yüksek olan SSD varsa atarsanız sebinirim.

İşletim sistemi kuracaksanız;
Oyun ve depolama için kullanacaksanız;

İşletim sistemi kuracaksanız;
Oyun ve depolama için kullanacaksanız;
Kioxia almam hocam. WD güzel alınır ama benim attığım 600-4000 sizinki 4150-4150 benim attığım daha iyi değil misir?

Tek disk kullanacağım. Windows 10, oyunları da Windows'u da ona kuracagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben alzaymır olduğum için atmamışım.

Ürün bu,
Kıngston SNV3S/1000G 6000/4000MB/S 1tb 2280 Nvme SSD

Siz bir şey atmadınız hocam.

Ayrıca neden?

Marka olarak sevmiyorum. Şu anda SATA Netac kullanıyorum sıkıntı yok ama severek kullanmıyorum. Mesela ekran kartında da MSI ASUS dışıda almıyorum. Çok dandik kart üretiyorlarda bu başka bir videonun konusu.

Ben alzaymır olduğum için atmamışım.

Ürün bu,
Kıngston SNV3S/1000G 6000/4000MB/S 1tb 2280 Nvme SSD

Marka olarak sevmiyorum. Şu anda SATA Netac kullanıyorum sıkıntı yok ama severek kullanmıyorum. Mesela ekran kartında da MSI ASUS dışıda almıyorum. Çok dandik kart üretiyorlarda bu başka bir videonun konusu.
NV3 kötü değil ama Exceria almanız daha iyi olur. Tabi sizin kararınız.

Kuzenimin sıfır aldığı MSI H310 Anakartı kısa devre yaptı. Yolladı garantiye 1 haftada düzeltip geri yolladılar. Onun dışında ben alacağım üründe estetik hazza da bakarım. Normal seri MSI bırakın Asusun, Gigabyte'ın düz serileride alınmaz. Gaming X tercih ediyorum zaten kart kısmında. Ventus alıyoruz diye bir şey demedim yane.

Bunların dışında ben WD, Adata, Seagate, Kingston, Cruical gibi markaların disk ürünlerini tercih ediyorum sen Kioxia alabilirsin.

Neden almazsınız?
Fiyatı çok uygun ve DRAM'li bir SSD, ayrıca Kioxia da Toshiba'nın bir markası.
Bütçem zaten 2.5 hocam. Onu. Dışında 2017 de kurulan bir markayı mı tercih edersin 1987 yılında kurulan bu işi on yıllardır yapan bir markayı mı?

Son düzenleme:
Kuzenimin sıfır aldığı MSI H310 Anakartı kısa devre yaptı. Yolladı garantiye 1 haftada düzeltip geri yolladılar. Onun dışında ben alacağım üründe estetik hazza da bakarım. Normal seri MSI bırakın Asusun, Gigabyte'ın düz serileride alınmaz. Gaming X tercih ediyorum zaten kart kısmında. Ventus alıyoruz diye bir şey demedim yane.

Bunların dışında ben WD, Adata, Seagate, Kingston, Cruical gibi markaların disk ürünlerini tercih ediyorum sen Kioxia alabilirsin.

Bütçem zaten 2.5 hocam. Onu. Dışında 2017 de kurulan bir markayı mı tercih edersin 1987 yılında kurulan bu işi on yıllardır yapan bir markayı mı?
"Kioxia" isimli marka 2017'de kurulmuş olabilir, ancak Toshiba çok uzun yıllardır bu işin içinde.
Ayrıca Kioxia da Toshiba'nın alt markası zaten. Sizin kararınız, sırf ismi farklı diye almayacaksanız almayın, zorla satmıyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı