Kioxia almam hocam. WD güzel alınır ama benim attığım 600-4000 sizinki 4150-4150 benim attığım daha iyi değil misir?İşletim sistemi kuracaksanız;
Oyun ve depolama için kullanacaksanız;![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siz bir şey atmadınız hocam.Kioxia almam hocam. WD güzel alınır ama benim attığım 600-4000 sizinki 4150-4150 benim attığım daha iyi değil misir?
Tek disk kullanacağım. Windows 10, oyunları da Windows'u da ona kuracagım.
Ayrıca neden?Kioxia almam hocam.
Siz bir şey atmadınız hocam.
Ayrıca neden?
NV3 kötü değil ama Exceria almanız daha iyi olur. Tabi sizin kararınız.Ben alzaymır olduğum için atmamışım.
Ürün bu,
Kıngston SNV3S/1000G 6000/4000MB/S 1tb 2280 Nvme SSD
Marka olarak sevmiyorum. Şu anda SATA Netac kullanıyorum sıkıntı yok ama severek kullanmıyorum. Mesela ekran kartında da MSI ASUS dışıda almıyorum. Çok dandik kart üretiyorlarda bu başka bir videonun konusu.
Neden almazsınız?Kioxia almam hocam.
Bütçem zaten 2.5 hocam. Onu. Dışında 2017 de kurulan bir markayı mı tercih edersin 1987 yılında kurulan bu işi on yıllardır yapan bir markayı mı?Neden almazsınız?
Fiyatı çok uygun ve DRAM'li bir SSD, ayrıca Kioxia da Toshiba'nın bir markası.
Ürün seçme mantığınıza hayran kaldım.Onu. Dışında 2017 de kurulan bir markayı mı tercih edersin 1987 yılında kurulan bu işi on yıllardır yapan bir markayı mı?
"Kioxia" isimli marka 2017'de kurulmuş olabilir, ancak Toshiba çok uzun yıllardır bu işin içinde.Kuzenimin sıfır aldığı MSI H310 Anakartı kısa devre yaptı. Yolladı garantiye 1 haftada düzeltip geri yolladılar. Onun dışında ben alacağım üründe estetik hazza da bakarım. Normal seri MSI bırakın Asusun, Gigabyte'ın düz serileride alınmaz. Gaming X tercih ediyorum zaten kart kısmında. Ventus alıyoruz diye bir şey demedim yane.
Bunların dışında ben WD, Adata, Seagate, Kingston, Cruical gibi markaların disk ürünlerini tercih ediyorum sen Kioxia alabilirsin.
Bütçem zaten 2.5 hocam. Onu. Dışında 2017 de kurulan bir markayı mı tercih edersin 1987 yılında kurulan bu işi on yıllardır yapan bir markayı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.