2.500 TL Sistem Önerisi

worlds

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
CS:GO'da 300 FPS verebilecek, ileride geliştirmeye müsait bir sistem ariyorum arkadaşlar. Aklima takilan bir diğer soru ise ikinci el parça alınır mı? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.500 tlye 300 fps vericek bir sistem sanmıyorum ama , işlemciyi iyi tutup ekran kartını normal tutarak Cs Go da çok rahat 150 ve üstü fps değerleri alırsın , ilerleyen zamanlarda iyi olan işlemciyle darboğaz yapmayacak iyi bir ekran kartı alırsın,
İkinci el parçaya gelincede, kesinlikle önermiyorum daha önce yaşadığım bir vaka yok ama her parçanın mutlaka 2 yıl garantisi olsun.
Sana önerim herşeyi sıfır al.

İ3 6100 + rx470 li bir sistem alirsan 300 fps de oynayabilirsin. Bizzat oynuyorum hatta. :) Ancak monitorsuz şekilde bu fiyata bu sistemi alabilirsiniz. Monitor alacağım derseniz ekran kartını 1050ti veya rx460 yapmak zorundasınız. Bu durumda da 150-200 fps arası oynarsiniz.

ZTE Blade Vec 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumlariniz için teşekkür ederim. İşlemciyi 2. el almayi düşünüyorum aklima en çok 1050 yatti, monitörü ise 144 alacağım. Tavsiyelere açığım.

Şuan kullandığım sistem 2500 2650 tl arasında ve aşırı memnunum.
Özellikleri
Gtx 750ti ekran kartı
Msi h170 Gaming m3 anakart
İntel i5 6402p 2.80ghz işlemci
Cooler Master k350 ya da k380 dış kasa eğer 50 tl daha ucuz istersen zalman r1 var
Wd 1 tb Blue hdd
Samsung 850 evo 250gb ssd

Sent from my LG-D723 using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı