2.500 TL Sistem tavsiyesi

esscer4

Hectopat
Öncelikle merhaba,
Techonapat'ın hazırlardığı giriş seviyesi masaüstü sistemi almayı düşünüyorum, üstüne sadece SSD ve klavye ekledim. Ancak bir kaç sorum var. Bu sistemde H81M anakartı kullanılmış, H81M-plus'ın farkı nedir? Ekran kartı olarak ASUS R9 270 50 TL daha fazla. Neden R7 265 kullanılmış? Aralarında çok büyük fark var mıdır? Son olarak i3 4170 in yeterliliği oyunlar için nasıldır?

npf6wLo.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
H81M-Plus'ta diğer anakarta göre arka tarafta 2 adet daha fazla USB 3.0 var. Ayrıca kasada USB 3.0 varsa kasa için USB 3.0 portu da mevcut. Böyle 1-2 fark var. İhtiyaca göre aradaki fiyat farkına değebilir. i3 4170 oyunlar için yeterli düzeydedir. Ayrıca benim sana tavsiyem, SSD çok büyük önem taşımıyorsa SSD'yi iptal edip GTX 960 alman. Performans olarak bayağı getirisi olacaktır oyunlar. HDD'yi de Caviar Black yaparsan daha iyi olur.

H81M-Plus'ta diğer anakarta göre arka tarafta 2 adet daha fazla USB 3.0 var. Ayrıca kasada USB 3.0 varsa kasa için USB 3.0 portu da mevcut. Böyle 1-2 fark var. İhtiyaca göre aradaki fiyat farkına değebilir. i3 4170 oyunlar için yeterli düzeydedir. Ayrıca benim sana tavsiyem, SSD çok büyük önem taşımıyorsa SSD'yi iptal edip GTX 960 alman. Performans olarak bayağı getirisi olacaktır oyunlar. HDD'yi de Caviar Black yaparsan daha iyi olur.
Dediğiniz mantıklı geldi ssd'yi çıkardım sistemden ve şöyle yaptım . Bugün yarın almayı planlıyorum. ileride ssd almayı planladığım için caviar black eklemedim çünkü 85 lira kadar pahalı onun yerine düzgün bir klavye almayı planlıyorum. Nasıl olur , sistem böyle iyi midir 2500 lira seviyesi için?
Adsız.jpg

Dosya Ekleri

• upload_2015-6-1_18-7-55.png
    upload_2015-6-1_18-7-55.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 158
2500 TL ye çok daha iyi bir sistem toplanır. Parayı boşa atmayın lütfen. Bütçenizi çok aşıyorsa HDD yi 500 GB alabilirsiniz.

TOPLAM : 2.179,97 TL
KDV (%18) : 392,39
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.572,36 TL
[TBODY] [/TBODY]

5.jpg

Arkadaşlar son olarak bakmanızı istediğim bir de bu sistem var.İleride işlemciyi değiştirmeyi düşündüğüm için i3'ü günü kurtarma amaçlı istiyorum. Monitör eklendiği zaman 2429 tl yapıyor. Ancak bu fiyatı sinerjiden aldım vatandan bir 300 lira kadar fark ediyor sanırım. Sinerji güvenilir midir? siteyle ilgili hiç bir bilgim yok, biraz araştırdım ancak düzgün sonuç bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Teknobiyotik nasildir ben ilk alışverişden memnun kalmistim o yasak mi ?

Ekrani 18.5 inch alir, ssd yi iptal edersen guzel bi gaming kurarsin maddi konuda rahatladikdan sonra ssd alabilirsin.

Vatandan ucuz duruyor bazı parçalarda ama internet uzerinden geleceğinden iş kargoyu taşıyanada bakıyor adamın o anki ruh hali felan :D. O yüzden vatandan alip basinda beklemek daha uygun olduğnu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı