2.500 TL Teknobiyotik'ten sistem toplama

Bütçe
2500

StayAway

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, Teknobiyotik'ten almayı düşünüyorum. 2500 TL'ye kredi kartı taksit ile alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2500 sistem yok gibi 4000 TL den aşağı zor Ben de sistem toplama durumundayım. 1 aydır araştırma halindeyim. Bur da ki yorumlara göre yazıyorum. Teknobiyotik tavsiye edilmiyor. Şikayet var a bakabilirsin. Sinerji ve Game garaj tavsiye edilen ikisinden birinden alıcam.

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, Teknobiyotik'ten almayı düşünüyorum. 2500 TL'ye kredi kartı taksit ile alacağım.

Yüksek performans isteyen oyunları oynamam arada intarnette takılır CS:GO GTA 5 PUBG Mobile Valorant gibi oyunları oynarım işimi görsün yeter harici ekran kartlı olsun bütçemide çok zorlamasın derseniz;

Bu sistem çok rahat işinizi görecektir :)

Not: Attığım sistem hakkında SSD'si kronik sorunlu diyenler var o sorun çözüldü diyenler var düşünürseniz bu PC'yi ona göre alın :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı