2.500 TL'ye 1 TB SSD önerisi

ardaonemli

Hectopat
ASUS Prime A520M-A II anakartım var. 2500 civarında bütçe ile bir 1TB SSD bakıyorum ama kafam karıştı emin olamadım, ne alsam?

Şu an aklımda Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD var bunu tam verim kullanamıyor anakartım ama NV2'si daha pahalı ne fark eder diye düşündüm.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, belki 3E çıkabilirim fiyat olarak. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam kullanma konusunu kafanıza pek takmayın, PCIE 3.0 ile 4.000 okuma 4.000 yazmaya kadar alabiliyorsunuz. Bu değerler o kadar yüksek ki günlük kullanımda hiç fark hissetmezsiniz. Ha NV2-NV3 kaliteli midir, alternatifi var mıdır bilmiyorum.

ASUS Prime A520M-A II anakartım var. 2500 civarında bütçe ile bir 1TB SSD bakıyorum ama kafam karıştı emin olamadım, ne alsam?

Şu an aklımda Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD var bunu tam verim kullanamıyor anakartım ama NV2'si daha pahalı ne fark eder diye düşündüm.
Windows kuracaksaksanız DRAM'li bir SSD daha iyi olur ve NV serisinde DRAM yok.

NV3 ve NV2 çok fazla varyanta sahip modeller. Şansınıza bağlı rezalet ile güzel donanımlı versiyonları çıkıyor. Nv2 hertürlü zayıf sayılır, NV3 içinde riske değeceğini düşünmüyorum bu varken:
Bu da DRAM'siz bir model.

NV3 kalitesiz yonga kullanıyor sakın yaklaşmayın.

Bu SSD genelde 3000₺ fiyatına satılıyor şuan 300₺ daha pahali iki üç gün beklerseniz tekrar 3000 bandına inecektir, kesinlikle bu fiyat bandında rakibi yok ve DRAM'li bir model. Başka modele bakmanıza gerek yok alın geçin.

yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD alacağım şansıma dün 3000miş biraz düşsün alayım

NV3 kalitesiz yonga kullanıyor sakın yaklaşmayın.

Bu SSD genelde 3000₺ fiyatına satılıyor şuan 300₺ daha pahali iki üç gün beklerseniz tekrar 3000 bandına inecektir, kesinlikle bu fiyat bandında rakibi yok ve DRAM'li bir model. Başka modele bakmanıza gerek yok alın geçin.
soğutucu gerekli mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı