İnternet hızı düştü, DSL değerleri nasıl?

• Konuyu başlatan Snez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 110

Snez

Centipat
Daha fazla  
İnternetim normalde 35 megabit ama hız testi yaptığımda 2.3 çıkıyor. Yani normalde 20-25 civarlarına kadar alabiliyordum. Son 1-2 haftadır çok yavaş, yardımcı olabilir misiniz? Doğru yeri mi attım bilmiyorum ama hat değerlerinde sorun var mı, teknik servisi mi çağırayım vs. Kablolu ve Türk Telekom kullanıyorum bu arada.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    36,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim normalde 35 megabit ama hız testi yaptığımda 2.3 çıkıyor. Yani normalde 20-25 civarlarına kadar alabiliyordum. Son 1-2 haftadır çok yavaş, yardımcı olabilir misiniz? Doğru yeri mi attım bilmiyorum ama hat değerlerinde sorun var mı, teknik servisi mi çağırayım vs. Kablolu ve Türk Telekom kullanıyorum bu arada.

Kötü değerler. İç tesisatta ya da TT taraflı bir sorun olabilir. Düşük ihtimal modemden de kaynaklanabilir. Arıza kaydı oluşturun.

Kötü değerler. İç tesisatta ya da TT taraflı bir sorun olabilir. Düşük ihtimal modemden de kaynaklanabilir. Arıza kaydı oluşturun.
Arıza kaydı oluşturmuştum önce bi hız testinde 32 33 hızlara kadar çıktı 1-2 saat o şekilde kullandım. Sonra internette bi 30 saniyelik 1 dakikalık kopma oldu kopmadan sonra tekrar hız testi yaptığımda dünden beri değerler bu şekilde sabit.

Dosya Ekleri

• 3.png
    3.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 9
Arıza kaydı oluşturmuştum önce bir hız testinde 32 33 hızlara kadar çıktı 1-2 saat o şekilde kullandım. Sonra internette bir 30 saniyelik 1 dakikalık kopma oldu kopmadan sonra tekrar hız testi yaptığımda dünden beri değerler bu şekilde sabit.

Hala kötü.

Türk Telekom'dan arayıp altyapınız 35 megabiti kaldırmakta sorun yaşıyor bu yüzden sürekli kopmalar ve hat değerlerinde sürekli değişiklikler oluyor deyip hızı biraz düşürdüler şu an 24 de sabit şekilde kullanıyorum bir sorun kalmadı.

Zaten birkaç ay önce arayıp hızlandırabileceklerini söylemişlerdi ben de kabul etmiştim ondan sonra sorunlar başlamıştı. Madem altyapım kaldırmıyor niye hızlandırıyorsunuz anlamıyorum ki.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı