Merhaba, 2 bin-2 bin 500 lira arası kablosuz mouse arıyorum. Şu anki Mouse'um kablolu, masaya falan takılıyor, rahat döndürme hissi gelmiyor. FPS oyunları oynuyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Elim orta büyüklükte, palm ya da claw tutuşum var.
Scyrox v6 bakabilirsiniz. Kullandığım için öneriyorum.Merhaba, 2 bin-2 bin 500 lira arası kablosuz mouse arıyorum. Şu anki mouse'um kablolu, masaya falan takılıyor, rahat döndürme hissi gelmiyor. FPS oyunları oynuyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Elim orta büyüklükte, palm ya da claw tutuşum var.
hocam genelde bilinmedik marka önerileri görüyorum senden, neden mesela ss değilde bu ? bunu seçmek için bir şey var mı ?Darmoshark M3S Max Wireless Mouse bu ikisinden birini öneririm.MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Hocam önerdiğiniz mouse'lar çok güzel ama v8 modeli sadece claw için, isterseniz v6 ile değiştirin.MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam önerdiğiniz Mouse'lar çok güzel ama V8 modeli sadece claw için, isterseniz V6 ile değiştirin.
Hocam genelde bilinmedik marka önerileri görüyorum senden, neden mesela SS değil de bu? Bunu seçmek için bir şey var mı?
Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 Gaming Mouse - 2.4ghz ve Bluetooth Bağlantı - BeyazMerhaba, 2 bin-2 bin 500 lira arası kablosuz mouse arıyorum. Şu anki mouse'um kablolu, masaya falan takılıyor, rahat döndürme hissi gelmiyor. FPS oyunları oynuyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Elim orta büyüklükte, palm ya da claw tutuşum var.