Eyw reis sağol bide manyetik ile mekanik arasında nasıl bi fark oluyor rekabetçi oyunlarda hangisi daha avantajlı Fun60 ı almayı düşünüyorum ama çok küçük en azından %75 olsa daha iyi Fun60ın öyle bir modeli varmı ?Manyetik istiyorsan fun60 olabilir.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mekanik istiyorsan da bunlara bakabilirsin.
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik klavyelerin gecikme değerleri daha düşük oluyor ve bazı avantajları oluyor.manyetik ile mekanik arasında nasıl bi fark oluyor rekabetçi oyunlarda hangisi daha avantajlı
Bu bütçede manyetik olarak %75 klavye yok hocam maalesef.Fun60 ı almayı düşünüyorum ama çok küçük en azından %75 olsa daha iyi Fun60ın öyle bir modeli varmı ?
Dostum arkadaşın attığı fun 60 2500'tl ye mucizevi bir klavye nedenini söyliyim kablosuz olarak 1k kablolu olarak 8k 0.1ms desteği var hotswap side printed güzel görünümlü tuşlar kaliteli soket kaliteli akko glare manyetik switch sesi de baya iyi aşşağıya videosunu koyuyorum sesi içinMaximum 2.500 bütçem var. Eğer ki klavye çok iyi olursa biraz aşabilirim.
Genelde rekabetçi oyunlar oynarım CS gibi.
Değerlendirme için teşekkürler hocam ayrıca düzeltmek istediğim nokta fun 60 max modelinde kablosuz olarak da 8khz kullanabiliyorsunuz ama fazla tavsiye etmem, şarjı çabuk biter.Dostum arkadaşın attığı fun 60 2500'tl ye mucizevi bir klavye nedenini söyliyim kablosuz olarak 1k kablolu olarak 8k 0.1ms desteği var hotswap side printed güzel görünümlü tuşlar kaliteli soket kaliteli akko glare manyetik switch sesi de baya iyi aşşağıya videosunu koyuyorum sesi için
Video yani kısacası hem baya kaliteli hemde sunduğu özelliklere göre bedava en kötü kablolu klavyeler 3k dan başlıyor zaten bundaki ozellikler 6-7k dan aşşağı yok kaçırmayın direkt alın hatta isterseniz gaming gen tr'nin %10 indirim kampanyasına da katılın daha ucuza gelir
konu dışı ama renk olarak önerim beyaz kesinlikle inanılmaz iyi duruyor
Manyetik istiyorsan FUN60 olabilir.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mekanik istiyorsan da bunlara bakabilirsin.
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Eyvallah reis sağ ol bir de manyetik ile mekanik arasında nasıl bir fark oluyor rekabetçi oyunlarda hangisi daha avantajlı FUN60'ı almayı düşünüyorum ama çok küçük en azından %75 olsa daha iyi FUN60'ın öyle bir modeli var mı?
Dostum ilk defa senden duydum nerede yazıyor kiDeğerlendirme için teşekkürler hocam ayrıca düzeltmek istediğim nokta fun 60 max modelinde kablosuz olarak da 8khz kullanabiliyorsunuz ama fazla tavsiye etmem, şarjı çabuk biter.
aynı özellikte olup %75 olan modelleri var aynı markanın ama direkt 6*7k arası fiyatlara çıkıyorEyw reis sağol bide manyetik ile mekanik arasında nasıl bi fark oluyor rekabetçi oyunlarda hangisi daha avantajlı Fun60 ı almayı düşünüyorum ama çok küçük en azından %75 olsa daha iyi Fun60ın öyle bir modeli varmı ?
Kendi sitesinde.Dostum ilk defa senden duydum nerede yazıyor ki
Reis FUN60 ile VGN V87 arasında çok kaldım fun60 aşırı küçük kısa yollarla kafayı yerim gibime geliyor VGN V87 iyimidirDostum arkadaşın attığı fun 60 2500'tl ye mucizevi bir klavye nedenini söyliyim kablosuz olarak 1k kablolu olarak 8k 0.1ms desteği var hotswap side printed güzel görünümlü tuşlar kaliteli soket kaliteli akko glare manyetik switch sesi de baya iyi aşşağıya videosunu koyuyorum sesi için
Video yani kısacası hem baya kaliteli hemde sunduğu özelliklere göre bedava en kötü kablolu klavyeler 3k dan başlıyor zaten bundaki ozellikler 6-7k dan aşşağı yok kaçırmayın direkt alın hatta isterseniz gaming gen tr'nin %10 indirim kampanyasına da katılın daha ucuza gelir
konu dışı ama renk olarak önerim beyaz kesinlikle inanılmaz iyi duruyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.