2.500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2500
Reis FUN60 ile VGN V87 arasında çok kaldım fun60 aşırı küçük kısa yollarla kafayı yerim gibime geliyor VGN V87 iyimidir
İyidir, fps oyuncusu değilseniz o kadarda büyük bir etken değil zaten manyetik switchler.

Reis FUN60 ile VGN V87 arasında çok kaldım fun60 aşırı küçük kısa yollarla kafayı yerim gibime geliyor VGN V87 iyimidir
İyidir hocam, ayrıyeten g75 pro var ama stoklar bitti, ne zaman gelir bilemiyorum.

Baya güzel klavye, forumda alan çok kişi oldu. Memnun olmayan görmedim.

İyidir hocam, ayrıyeten g75 pro var ama stoklar bitti, ne zaman gelir bilemiyorum.

Baya güzel klavye, forumda alan çok kişi oldu. Memnun olmayan görmedim.

Aslında bir süre sonra alıştığınız için rahatsız olmuyorsunuz bütün klavye boyutlarını denemiş biri olarak söylüyorum bunu

hocam bende klavye alacağım VGN V87 ile Fun60 Max arasındayım %60 modeller çok küçük ve kısayollarla kafayı yerim gibi sizin tercihiniz hangisinden yana oldu acaba? memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı