Merhaba arkadaşlar, 2500 TL'ye kadar klavye bütçem var ama 2500'ün hepsini kullanmak istemiyorum. Böyle bir klavye buldum alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, 2500 TL'ye kadar klavye bütçem var ama 2500'ün hepsini kullanmak istemiyorum. Böyle bir klavye buldum alınır mı?
Hocam aslında rapid trigger arıyorum öneriniz varmıAlabilirsin fiyatı uygun sayılır.
Hocam aslında Rapid trigger arıyorum öneriniz var mı?
Ben aldım iade ettim. Brown switch olan space çift tıklama yapıyordu. Uygulaması da yetersiz.Alabilirsin fiyatı uygun sayılır.
Ben aldım iade ettim. Brown switch olan space çift tıklama yapıyordu. Uygulaması da yetersiz.
Teşekkürler hocamBen aldım iade ettim. Brown switch olan space çift tıklama yapıyordu. Uygulaması da yetersiz.
Geçmiş olsun tuş değişimi yapmayı denediniz mi? Uygulama konusunda çok bir beklenti olmamalı diye düşünüyorum.
2 tane tuhaf markalı switchler çıktı isimleri okunmuyor. Klavyedekilerden farklıydı ama uğraşmak istemedim. Brown switch olacak klavye ama aktivasyon anı tuşa az bir şey basınca direkt geliyor. Normalde tuş yarıdayken aktif olması lazım. Bir de sepette 1599TL'ye aldım.
Eki Görüntüle 2611745
Şimdi 1399 TL'ye düşmüş. Çok fazla iade edilen bir model. Switchleri de markasız dandik kesinlikle tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.