2.500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2500 maksimum ama hepsini kullanmak istemiyorum
Geçmiş olsun tuş değişimi yapmayı denediniz mi? Uygulama konusunda çok bir beklenti olmamalı diye düşünüyorum.

2 tane tuhaf markalı switchler çıktı isimleri okunmuyor. Klavyedekilerden farklıydı ama uğraşmak istemedim. Brown switch olacak klavye ama aktivasyon anı tuşa az bir şey basınca direkt geliyor. Normalde tuş yarıdayken aktif olması lazım. Bir de sepette 1599TL'ye aldım.

1764268688033.png

Şimdi 1399 TL'ye düşmüş. Çok fazla iade edilen bir model. Switchleri de markasız dandik kesinlikle tavsiye etmem. Bana güven vermedi. Batarya süresi ışık kapalı şekilde 130 saat, ama F75 modeli yine 4000 mAh ile 260 küsur saat ömür veriyor.

2 tane tuhaf markalı switchler çıktı isimleri okunmuyor. Klavyedekilerden farklıydı ama uğraşmak istemedim. Brown switch olacak klavye ama aktivasyon anı tuşa az bir şey basınca direkt geliyor. Normalde tuş yarıdayken aktif olması lazım. Bir de sepette 1599TL'ye aldım.
Eki Görüntüle 2611745
Şimdi 1399 TL'ye düşmüş. Çok fazla iade edilen bir model. Switchleri de markasız dandik kesinlikle tavsiye etmem.

Switch markasını hatırlıyor musunuz? Bu kadar sıkıntı çıktığını hiç görmemiştim.

Klavye üzerindeki switchlerde Lianc yazıyordu. Lianc yazısının önünde üç tane üst üste çizgi var. E harfi gibi ama sadece yan çizgileri var. ELianc gibi oluyor. İnternette baya bi arattırıp bulamamıştım. Yedek olan switchlerde başka bir marka yazıyordu ama hayırlamıyorum. Ama onlar da öyle marka değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı