2.500 TL'ye tek fanlı ASUS GTX 1650 ekran kartı alınır mı?

• Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 91
Yani bence yine de 5500'lü alın GPU yükseltirsiniz 9060XT alırsınız veya işlemciyi biraz daha para verip daha iyi alırsanız B450 ile o zaman 9070XT bile darboğaz yapmaz bence yine de AM4 alın üzerine yenilersiniz.

WattMan'ı abartıyorlar diye ben bniliyorum o kadar çıkmıyor galiba.
Maalesef hocam bütçe de arttırmam zor, bursluluktaki tüm parayı buraya yatırıcam. Babamdan aylık aldığım parada servise, salona vesaire derken bitti. İşlemci olarak i7 4790 baktım, 1650 ile götürürler bence 1.5 sene. Ekran kartına daha emin değilim gerçi biraz daha bakmam gerek.

Maalesef hocam bütçe de arttırmam zor, bursluluktaki tüm parayı buraya yatıracağım. Babamdan aylık aldığım parada servise, salona vesaire derken bitti. İşlemci olarak i7 4790 baktım, 1650 ile götürürler bence 1.5 sene. Ekran kartına daha emin değilim gerçi biraz daha bakmam gerek.

Ne oynıcaktınız? Belki şu anki parçaları satıp bütçenin üzerine ekleseniz olabilir mi? Yani bu ölü yatırım olacak o sebepten diyorum sizin açınızdan kalacaksanız hikaye için dengeli FPS içinse GPU'dan kısın.

Ne oynıcaktınız? Belki şu anki parçaları satıp bütçenin üzerine ekleseniz olabilir mi? Yani bu ölü yatırım olacak o sebepten diyorum sizin açınızdan kalacaksanız hikaye için dengeli FPS içinse GPU'dan kısın.
Oyun fazla oynamıyorum açıkçası ama hikayeli oyunlar tercih ederim genellikle, kütüphanemde hiç bakmadığım 2018 öncesi oyunlar var genel olarak. Örnek olarak Far Cry 3-4, Assasin's Creed serisi Mirage'ye kadar, GoW, Mass Effect vb.

O zaman dediğinz gibi alabilirsiniz bir de 1650'nin tüketimi 30W civarı hatırlıyorum ben PSU değişimi gerekli olduğuna emin misiniz?

O zaman dediğinz gibi alabilirsiniz bir de 1650'nin tüketimi 30W civarı hatırlıyorum ben PSU değişimi gerekli olduğuna emin misiniz?
Hocam elimdeki şu an 12V'den 230 veriyor. Baya bi yetersiz galiba, sıfır 1800 TL'ye bir tane bulmuştum yarın pc'ye geçtiğimde atayim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı