2.500TL ASUS fare önerisi

Bütçe
2500

Astronot94

Centipat
Katılım
6 Ekim 2022
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

ASUS bir sistem dizdim ve yine ASUS bir mouse arıyorum. Bu fiyata daha iyileri mutlaka vardır ancak ASUS olursa çok makbule geçer. RGB, kablolu olup olmaması önemli değil, ellerim büyük ve palm grip şeklinde tutuyorum, genelde FPS tarzı oyun oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. ^^
 
ASUS fareler fiyatına göre beklenilen performansı vermiyor. ASUS harici markaların iyi farelerine bakabilirsiniz. İlla ki ASUS alacağım diyorsanız biraz daha bütçe ekleyerek benim de alıp ben bunu niye aldım dediğim ASUS ROG Gladius III Aimpoint Wireless öneririm. Büyük ellere uygun. Tekrar söylüyorum o fiyatlara daha iyi fareler bulunur.
 
F1 Pro Max öneririm.

 
ASUS fareler fiyatına göre beklenilen performansı vermiyor. ASUS harici markaların iyi farelerine bakabilirsiniz. İllaki ASUS alacağım diyorsanız biraz daha bütçe ekleyerek benim de alıp ben bunu niye aldım dediğim ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint Wireless öneririm. Büyük ellere uygun. tekrar söylüyorum o fiyatlara daha iyi fareler bulunur.

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi diğer markalara da yöneleceğim sanırım, pek bilgim olmadığı için ASUS demiştim ancak F/P değil diyorsunuz.

F1 Pro Max öneririm.


Teşekkürler.
 
@Astronot94 rica ederim. Aslında çok da kötü değiller hocam ama gereksiz pahalılar. Bahsettiğim fareye 3300 lira verene kadar 2000-2500 lira bandındaki bir fareden benzer hatta daha iyi bir performans alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı