RX 570 falan diyeceğim de korkuyorum, o sebepten RX 470 diyeyim. Biraz darboğaza göz yumulabilirse -ki işlemciyi bilmiyoruz, olmayabilir de- RX 570 alınabilir.
GT710 varsa oyun oynatmaz o sistem. 710, CSGO'da bile zorlanıyor.Geçen sene arkadaş ekran kartsız toplu olarak ucuza almış ve ucuz diye GT710 takmış. 6/12 ve DDR3 sistem olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibi X79 olabilir.
Rx 470 ile 570 arasında çok az fark var hatta yok gibi bir şey.RX 570 falan diyeceğim de korkuyorum, o sebepten RX 470 diyeyim. Biraz darboğaza göz yumulabilirse -ki işlemciyi bilmiyoruz, olmayabilir de- RX 570 alınabilir.
Zaten konuda ekran kartı değişse oynatır mı dedimGT710 varsa oyun oynatmaz o sistem. 710, CSGO'da bile zorlanıyor.
x3440 4/8 sanırım dostum.X3440 sanırım. 2. elden RX 470 alınabilir.
İşlemci OC olmuyormuş arkadaş denemiş. O yüzden 2.5GHz olarak değerlendirin. Yoksa tabi 4GHz OC yapıp 1650S falan takardıkOC yapıp GTX 1050 Ti veya RX 570 falan takıp oynanabilir. Zaten Xeon işlemcinin olayı OC'dir.
Doğru ya ben de neden olabilemez diye düşünüyordum.x3440 4/8 sanırım dostum.
Anakartı G31m falan muhtemelen. O anakartla hiç girmesin bu işlere bence. 4 GB RAM desteği var. P serisi bir anakart alması gerekli. İşlemcinin E5420 olmasından şüpheleniyorum ama o da 4/8 olması lazım. İşlemci modelini keşke öğrenebilsek.İşlemci OC olmuyormuş arkadaş denemiş.
Anakartı G31m falan muhtemelen. O anakartla hiç girmesin bu işlere bence. 4 GB RAM desteği var. P serisi bir anakart alması gerekli. İşlemcinin E5420 olmasından şüpheleniyorum ama o da 4/8 olması lazım. İşlemci modelini keşke öğrenebilsek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.