2.5k bütçe ile klavye önerisi

Jonathan_David

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 2.5k kablosuz özelliği olursa daha tatlı olursa wraithesports.com, Sinerji gibi sitelerden olmazsa sevinirim. Türkçe klavye olursa daha iyi olur yani VGN 87 alacaktım ama sadece wraithesports.com gibi mesafeli olduğum yerlerde bulunmaktadır o yüzden almak istemiyorum onu. O yüzden düzgün satıcılardan olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostum,sana önerim Akko Fun 60 Max bu fiyat bandındaki klavyelere göre daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000mah bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8k hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8k ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye gaming gen tr de sadece 2300tl şuanda alınabilecek en f/p kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum :AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Renk örnek olarak verdim arama kısmına Akko Fun 60 Max yazarak diğer renk seçeneklerine de göz atabilirsin umarım bu klavyeyi alırsın ve daha iyi oyun performansı yaşarsın :)

Merhaba dostum, sana önerim Akko Fun 60 Max bu fiyat bandındaki klavyelere göre daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000MAH bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8K Hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8K ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye Gaming Gen TR de sadece 2300TL şu anda alınabilecek en F/P kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum:AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Renk örnek olarak verdim arama kısmına Akko Fun 60 Max yazarak diğer renk seçeneklerine de göz atabilirsin umarım bu klavyeyi alırsın ve daha iyi oyun performansı yaşarsın :)

Hocam bu siteyi hiç kullanmadım iade ve satış sonrası hizmetleri nasıldır acaba.

O konuda hiç tereddütünüz olmasın alışverişim oldu benim de şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Yaşayanıda görmedim.

Hocam mesela yazımını beğenmedim sorun olur mu biliyorsunuz bazı klavyelerin yazımı aşırı kötü bir de ben klavyeyi biraz yakın tutarımda kullanımda zorluk olur mu harfleri görmede falan.

Hocam mesela yazımını beğenmedim sorun olur mu biliyorsunuz bazı klavyelerin yazımı aşırı kötü bir de ben klavyeyi biraz yakın tutarımda kullanımda zorluk olur mu harfleri görmede falan.
şöyle söyliyim side printed olduğu için sıkıntı yaşamazsınız fotoğraflarda zor görünüyormuş gibi duruyor ama bence normalden daha rahat görünüm sağlıyor kısacası sorun yaratmaz.

Hocam ürün elime geçtiğinde bepenmezsem iade oluyor değil mi?

Aldığım ürünleri nasıl iade edebilirim?

Sitemizde satılan bütün ürünler en az 2 yıl boyunca yetkili servis garantisi altındadır.
Ürünlerde kullanıcı hatası dışında bir arıza olması durumunda yetkili servislerde ücretsiz tamir edilmektedir.
Arızalı ürünler için garanti belgenizde yer alan, servis hizmetlerini vermekle yükümlü olan yetkili servisten destek alabilirsiniz.
Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından, ürünlerde bir arıza yoksa iade/değişim yapılmamaktadır.
Üründe donanımsal bir sorun var ise bizim tarafımızdan veya yetkili servis tarafından test edildikten sonra ve çıkartılacak rapora istinaden ürün iadesi veya yenisiyle değişimi gerçekleşmektedir.
Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılınabilirliğinin bozulmamış olması gerekir.
Başka bir müşteriye satılamayacak durumda olan ürünlerin iadesi maalesef kabul edilmez.
Açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satamayacağımız için monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık vb) buna benzer tüm ürünlerde sadece ürün hiç kullanılmadıysa iade kabul edilmektedir.
Yazılım ürünlerinin (lisanslı) kesinlikle iadesi yapılmamaktadır.
Bu koşulları karşılayan iade işlemlerinizde mutlaka ve mutlaka faturanın 2 (iki) nüshasıyla beraber bize ürünü yollayabilirsiniz.
Ürünleri yollamadan önce www.gaming.gen.tr/iletisim adresinden bildirimde bulunarak onay alınız.

sitesinde yazan bilgi bu,okumaya üşeniyorsanız özetle iade edecekseniz klavyenin ambalajının açılmaması gerekiyor biraz saçma gelebilir ama artık birçok teknoloji mağazasında bu şekilde,o yüzden önerim alacağınız ürünün önceden videosu ile genel olarak analiz edip almanız.

Ek Not:Birazcık geç cevap verdiğim için kusura bakmayın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı