2.5k bütçe ile mekanik klavye önerisi

Evet hocam en iyisi bu iki urundur. Ozellikle yazim hissiyati olarak mukemmeller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

57. saniye:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok teşekkürler hocam iyi akşamlar.

Evet hocam en iyisi bu iki urundur. Ozellikle yazim hissiyati olarak mukemmeller.

57. saniye:

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum annem siteyi beğenmedihavit Hepsiburada tarzı bir siteden alalım diyor ikna edemedim var mı öyle bir şey ben bir tek şunu duymuştum bir ara Havit Gamenote KB884l RGB mekanik klavye 1.06ınç TFT-LCD ekran Hepsiburada'dan normalde ama link koyamadım izin vermedi.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam iyi akşamlar.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum annem siteyi beğenmedihavit Hepsiburada tarzı bir siteden alalım diyor ikna edemedim var mı öyle bir şey ben bir tek şunu duymuştum bir ara Havit Gamenote KB884l RGB mekanik klavye 1.06ınç TFT-LCD ekran Hepsiburada'dan normalde ama link koyamadım izin vermedi.

Sırf ekranı yuzunden almazdim pek iyi bir klavye degil. Eger o siteleri zorunlu tuttuysa buna bak. Yinede yukarida attigim klavyeler daha iyi. Ikna hiçmi olmuyor? Siteler guvenilir cunku.

Hocam hiç ikna olmadı iade politikası falan da sertmiş dedi bunlardan almıyorlar kesin bir şekilde reddetti bende beğendim klavyeyi ama olmadı.

Iade evet sert cunku Türkiye'de baska satan yok urunlerini. Keyfi iade yapamiyorsunuz sadece, urunle alakali sorun cikarsa gayet yardimci oluyorlar.

Iade evet sert cunku Türkiye'de baska satan yok urunlerini. Keyfi iade yapamiyorsunuz sadece, urunle alakali sorun cikarsa gayet yardimci oluyorlar.

Hocam bunu da satıcı yüzünden eledi sonra benim başımı ağrıtma diyor geçen seneki hediye alım süreci de böyle sancılı geçmişti oyun kolu alacaktım güvenilir satıcı değil diye hepsini eledi en son Nethouse'a ikna olmuştu çok özür dilerim sizi uğraştırdım isterseniz yormayın kendinizini çok özür dilerim.

Hocam bunu da satıcı yüzünden eledi sonra benim başımı ağrıtma diyor geçen seneki hediye alım süreci de böyle sancılı geçmişti oyun kolu alacaktım güvenilir satıcı değil diye hepsini eledi en son Nethouse'a ikna olmuştu çok özür dilerim sizi uğraştırdım isterseniz yormayın kendinizini çok özür dilerim.

Hocam baska duzgun klavye yok cidden 😀. Bir şekil ikna edin bence.

Son düzenleme:
Hocam bulsam iyiydi ya wraithesports.com için annemi ikna edemedim bir türlü. Benim de hoşuma gitti o klavye.

Sinerji'de ki modelide alabilirsiniz hocam. İstanbul'da magazalarida var isterseniz. Wraith ise Valorant gibi oyunlara sponsor olan yurt dışı urunleri getirip satan bir marka duzgunce anlatirsaniz ikna olur bence. Diger secenek olan Sinerji'deki klavyeyi fiziki olarak da gorup alma sansiniz var ona ikna olabilir rahatça.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı