Selamünaleyküm hocalarım, bayağı bir forum baktım fakat hâlâ emin olamadığım bir konu var: fare önerisi. Yazdığım gibi, elim 16 cm uzunlukta ve 11 cm genişlikte, bütçem ise maksimum 2.600 TL’ye kadar çıkar. Forumları incelediğimde şu fare modelleri arasında kaldım:
VXE R1 Pro / Pro Max
ATK A9 Plus / Ultra
Logitech G502 Hero / X
Bu modeller arasında kararsızım. Logitech G502 Hero ve X modeli palm-grip tutuşuna tam uyuyor, fakat Hero modeli çok ağır; X modeli ise bütçemi aşıyor. Şu an kullandığım mouse 86 gr, Hero ile arada yaklaşık 30‑40 gr fark var.
ATK tarafına geldiğimde ise Plus ve normal A9 modellerinde kronik sorunların kalkmış gibi olduğu söyleniyor, ama hâlâ sorun yaşayan kullanıcılar var. Aslında VXE R1 Pro Max yönündeydim, fakat birçok kişi bunun claw-grip için daha uygun olduğunu söylüyor, bu beni tekrar düşündürdü.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (Tabii bilmişlik taslamayacağım, ama Razer’a hiç yönelimim yok — biraz da ön yargıdan dolayı.)
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...