2.800 TL mouse pad önerisi

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
En fazla 2800 TL'ye mouse pad önerisi olan var mı? Çoğunlukla FPS oynuyorum. Arada her türlü oyunu da oynarım.
Yüzeyi pürüzsüz olsun. Stopping Power da önemli benim için. Snappy oynuyorum FPS oyunlarını. Bir de hızlı kirlenmezse sevinirim. Mouse pad üzerinde en ufak kırıntı veya pürüzde sinir oluyorum. @ca9an ne önerirsiniz hocam?

Michael Kaiser Freefall önermişti. Tang Dao nasıldır hocam? @ca9an

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 2800 TL'ye mouse pad önerisi olan var mı? Çoğunlukla FPS oynuyorum. Arada her türlü oyunu da oynarım.
Yüzeyi pürüzsüz olsun. Stopping Power da önemli benim için. Snappy oynuyorum FPS oyunlarını. Bir de hızlı kirlenmezse sevinirim. Mouse pad üzerinde en ufak kırıntı veya pürüzde sinir oluyorum. @ca9an ne önerirsiniz hocam?

Kaiser Frefall önerdiyse başka aramayın bence hocam. Ben de onun önerisiyle aldım, çok memnunum şu anda. Kral işini biliyor. @Michael_Kaiser

FreeFall kaç zamandır gelmiyor stoklara en çok önerdiğim paddi gerçekten yapacak bir şey yok.

FreeFall kaç zamandır gelmiyor stoklara en çok önerdiğim paddi gerçekten yapacak bir şey yok.
Tang Dao nasıldır hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı