2 adet M.2 SSD almak

Penguii

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, aklımda bir soru var.
XPG Spectrix S40G AS40G-2TT-C PCI-Express 3.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe burada ki SSD fiyatı yerine aynı markanın 2 adet 1TB alıp kullansam herhangi bir problem yaşar mıyım? Çoğunlukla oyun ve yazılım amaçlı. Arada ki fiyat farkı yaklaşık 700 800 TL civarı.
Not: Anakartımda 2 adet M.2 slotu mevcut.

1 TB olan model.
XPG Spectrix S40G AS40G-1TT-C PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, aklımda bir soru var.
XPG Spectrix S40G AS40G-2TT-C PCI-Express 3.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe burada ki SSD fiyatı yerine aynı markanın 2 adet 1TB alıp kullansam herhangi bir problem yaşar mıyım? Çoğunlukla oyun ve yazılım amaçlı. Arada ki fiyat farkı yaklaşık 700 800 TL civarı.
Not: Anakartımda 2 adet M.2 slotu mevcut.

1 TB olan model.
XPG Spectrix S40G AS40G-1TT-C PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.

Yani 2 adet M2 SSD yuvanız varsa bir problem olmaz elbette.

Samsung 970 Evo Plus da indirimde (1362 TL) isterseniz ona da bir bakın Amazon.de gönderiyor, yazma 3500 okuma 3300 olan bir SSD.

Oyun için 3.0 olması çok ekstra bir özellik mi sizce?
PCIe 3.0 SSD'ye o kadar para gömülmez.

Anakart modelin nedir?
Anakart daha almadım fakat aklımda f/p olan bu anakart var : Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Yani 2 adet M2 SSD yuvanız varsa bir problem olmaz elbette.

Samsung 970 Evo Plus da indirimde (1362 TL) isterseniz ona da bir bakın Amazon.de gönderiyor, yazma 3500 okuma 3300 olan bir SSD.

Evet uygun fiyatlı fakat rgb olsun istiyorum , rgb soğutma kullansam samsung pro için sizce mantıklı mı?

@Penguii PCIe 4.0 destekliyor B650M DS3H.

2TB olarak bu modeli al:
evet olabilir fakat rgb olsun da istiyorum , bu ssdlere rgb soğutma almalı mıyım sizce?

@Penguii B650M DS3H modelinde soğutma bloğu ile kapanıyor SSD zaten, soğutma bloğu ince de olsa var KC3000'de. RGB'li kalın bir SSD alırsan bloğu yerine yerleştiremezsin.
Zaten XPG modelini alsaydım da anakartın kendi soğutmasını kullanmayı düşünmüyordum , bu senaryo da anakartın soğutma bloğunu çıkarıcağım.

@Penguii O anakarta bu bütçe de PCIe 3.0 SSD alınmaz. 2TB'lık KC3000 daha mantıklı olur.
3.0 ve 4.0 oyun için bana ne kadar performans kaybı yaşatacak ve sizin önerdiğiniz ssd içinde rgb soğutma alıp kendim takmayı düşünüyorum yani her türlü anakartın soğutması çıkacak :D , kesinlikle rgb olmasını istiyorum ssdnin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı