2 adet M.2 SSD slotu olan anakart tavsiyesi

yunusis1

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Masaüstü: RTX 3070 Gigabyte Eagle OC, Ryzen 5 5600, B550M DS3H rev 1.5, 16GB RAM, 700W FSP 80+ Bronze
Laptop: RTX3060 (130W), i7-11800H, 16Gb Ram, 1TB 970Evo Plus, 17" QHD Ekran
Meslek
Avukat
RTX ekran kartı olsun istiyorum, sistemdeki tek şartım o aslında. Daha iyi önerilerinizi beklerim. Çok anlamadığım için tek tek parça seçmem zor olur o yüzden hazır sistem bakıyorum. Bütçem ortalama 20 bin lira. 1080p 240Hz monitörüm ve oyunları Ultra oynama takıntım var :D en çok World of Warcraft oynuyorum onun dışında da BF2042, Forza Horizon 5 vs. Gibi oyunlar oynarım. Sistemi alınca RDR2'yi oynamayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan izledim sistemi.

RTX ekran kartı olsun istiyorum, sistemdeki tek şartım o aslında. Daha iyi önerilerinizi beklerim. Çok anlamadığım için tek tek parça seçmem zor olur o yüzden hazır sistem bakıyorum. Bütçem ortalama 20 bin lira. 1080p 240Hz monitörüm ve oyunları Ultra oynama takıntım var :D en çok World of Warcraft oynuyorum onun dışında da BF2042, Forza Horizon 5 vs. Gibi oyunlar oynarım. Sistemi alınca RDR2'yi oynamayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan izledim sistemi.

Oyun odaklı ise takıntınız çok yersiz. Bahsettiğiniz bütçeye 2K Ultra ayarlarda oyun oynama fırsatınız var 6800 veya 6800xt sistem alarak.

Oyun odaklı ise takıntınız çok yersiz. Bahsettiğiniz bütçeye 2K Ultra ayarlarda oyun oynama fırsatınız var 6800 veya 6800XT sistem alarak.

Hayatım boyunca hep NVIDIA ekran kartı kullandım. AMD'ye ön yargım var biraz. Ayrıca DLSS ve Ray Tracing özelliklerinden de faydalanmak istiyorum.
AMD ekran kartlı sistem tavsiyelerinizi beklerim.

Hayatım boyunca hep NVIDIA ekran kartı kullandım. AMD'ye ön yargım var biraz. Ayrıca DLSS ve Ray Tracing özelliklerinden de faydalanmak istiyorum.
AMD ekran kartlı sistem tavsiyelerinizi beklerim.
Önyargılarınızı kenara bırakın, oyun odaklı bir sistem için 3060 ti ye o paralar verilmez.

Hepsi 2K için işinizi görür, 1080p kenarda dursun.

Önyargılarınızı kenara bırakın, oyun odaklı bir sistem için 3060 Ti'ye o paralar verilmez.

Hepsi 2K için işinizi görür, 1080p kenarda dursun.

Bunları inceleyeceğim çok teşekkür ederim. 1080P'de darboğaz yaşamam değil mi? Bir de asıl soruma dönecek olursak, 2 adet M.2 slotlu anakart tavsiyeniz nedir? Bu sistemlerdeki anakartlar öyle mi?

Linkte yer alan bilgisayarı 3 fanlı ekran kartına yükselterek satın almayı düşünüyorum ama ana kartlar arasında kayboldum. Elimde dizüstü bilgisayarımda kullandığım 2 adet M.2 SSD var. Hangi anakartı tavsiye ediyorsunuz?
Ya da buna muadil sistem tavsiyelerinizi beklerim.
Adının hakkını veriyo COGİTRON gerçekten :D

Ek olarak almak üzere olduğunuz anakartın modelini google yazıp sonrasına epey yazın. Kaç m2 slotu var neyi var neyi yok görürsünüz.

Kendinize birkaç kriter belirleyin anakart sayısı epey azalacaktır. Asus tuf, rog serisi güzeldir, Msı carbon, gaming edge serisi güzeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı