goqhan06
Hectopat
Daha fazla
@nxkddnsbskxndbdjdndbshd Büyük geçmiş olsun, 12 sene önce benimde L5 diskte sinir sıkışması olmuştu, sağ ayağa vuran ağrıyı çok iyi bilirim. Önce ayak düşmesi dedikleri olay başladı, hastaneye gidene kadar farkında bile değildim. Muayene ederken, topuklarım üzerinde yürüttüler, sağ ayak olmadı, yere yapışık yürüdüm, sonra şu ayak parmaklarınızı tutup kendinize çekin dediklerinde tüm gücünüzü verip te çekemediğiniz de olayın ciddiyetini anlıyorsunuz. Sonra ağrıdan 1 Gün boyunca yerleri tırmaladım, akşam ağrı birden gitti ve ayağım uyuşuk kalmıştı.
Sinir ölmek üzere denip Acil ameliyata alındım. Doktorun çok önemi var. Şimdi hiç bir şeyim kalmadı, taban düşmeside yok, uyuşuklukta, çok az ayak bileğimin üzerindeki dokuda hissizlik kaldı okadar. Ama sizinki başlangıç döneminde sanırım, fizik tedavi uygulandığına göre. İhmale gelmez, dikkat edin.
Sinir ölmek üzere denip Acil ameliyata alındım. Doktorun çok önemi var. Şimdi hiç bir şeyim kalmadı, taban düşmeside yok, uyuşuklukta, çok az ayak bileğimin üzerindeki dokuda hissizlik kaldı okadar. Ama sizinki başlangıç döneminde sanırım, fizik tedavi uygulandığına göre. İhmale gelmez, dikkat edin.