2 adet NVMe M.2 SSD önerisi

sartan

Kilopat
Merhaba, 2 adet M.2 NVMe SSD alacağım, 1 TB olabilir ikisi de. Windows yüklenecek olana iyi bir şey istiyorum. Aslında Samsung 1 TB 980 Pro düşünüyorum. Diğeri ise sadece oyun yüklemek için kullanacağım için daha uygun bir şey olabilir. DRAM önemli diye biliyorum. Bütçe olarak rakam söylemeyeyim fakat çok uçuk kaçık olmadıkça önerilere açığım.

Anakart MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi
XPG Lancer beyaz DDR-6000 MHz.
İşlemci 7800x3D (alınacak)

İkincil SSD G2/Plus tarzı bir şey olabilir, isterseniz KC3000'in 2 TB modeli de gayet uygun.

İkincil SSD G2/Plus tarzı bir şey olabilir, isterseniz KC3000'in 2 TB modeli de gayet uygun.

Hocam teşekkürler. Çok anlamıyorum fakat bu SSD'ler okuma yazma olarak sanki Samsung'dan daha iyi gibi geldi gözüme. Farkları nedir? Samsung 1 TB 980 Pro 4000 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam tekrar teşekkürler. Sayenizde daha uyguna benzer ürünler keşfettim.

Kingston KC3000 2 TB almayı düşünüyorum fakat Amazon'un kendisinin gönderdiği var mı göremedim. 2 TB netsipariş firmasında var fakat güvenilir mi bu firma bilemiyorum siteside çok ferahlatmadı beni nedense.

Ana SSD olarak da 1 TB'lık olarak Kingston Fury Renegade düşünüyorum, dediğiniz gibi Samsung'dan aşağı kalır yanı yok ve fiyat olarak daha uygun.

3 firma buldum hangisi güvenilirdir? Qp - tebiliyorsun (ilk defa duydum) - Teknobiyotik.

Üçü de güvenilir. En ucuz olanından alın geçin.

Hocam tam sipariş verecektim fakat gözüme vatan da şu ürün çarptı.

Kingston Fury Renegade 1TB bundan devam mı yoksa Crucial mı acaba?

Bir de soğutucu alınan M.2'lerde anakartta soğutucu blokları olduğu için çıkartıyor muyuz?

1 tane Kingston Fury Renegade 1TB 7300-6000MB/s
1 tane Kingston Fury Renegade 2TB 7300-7000MB/s

2 TB indirimdeydi, KC3000 2 TB'den ucuza geliyordu. Yanlış yapmadım umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı