2 adet RTX3060 için mining ekipmanı önerisi

Yer
Aydın
Kartlar stoğa girdiğinde iki adet RTX3060 alıp mining yapacağım. Ne tür bir işlemci/anakart ikilisine sahip olmam gerekiyor, hangi yükseltici almalıyım, kaç Watt'lık bir PSU gerekli bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? İşlemci ve anakart önerisini olabilecek en ucuzundan önerirseniz iyi olur.

İki adet X16 yuvası olan bir anakart ve ona uygun bir işlemciyi kendiniz bütçenize göre seçebilirsiniz. PSU'yu ise en az 850 Watt almanız iyi olacaktır.
İkinci el olarak 2. nesil bir işlemci ve anakart alıp bir de riser alsam işimi görür diye düşünüyorum ama nasıl bir riser almam gerektiğini bilmiyorum.

İkinci el olarak 2. nesil bir işlemci ve anakart alıp bir de riser alsam işimi görür diye düşünüyorum ama nasıl bir riser almam gerektiğini bilmiyorum.
Riser ile de olur. Mining forumlarında biraz gezerseniz ihtiyacınız olan riser türünü bulabilirsiniz diye düşünüyorum. X16'yı X1'e çeviren riserlardan olsa gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı