Kaspersky free indireceğim ama bilgisayarla birlikte mcafee geldi nasıl sileceğim onuda bilmiyorum.Evet 2 antivirüs kullanman bilgisayarını ciddi manada yavaşlatacaktır, kaliteli bir antivirüs istiyorsan McAfee değil, Kaspersky BitDefender veya ESET indir, Kaspersky 1 aylık denemesi onu indirebilirsin.
Kaspersky Free indireceğim ama bilgisayarla birlikte McAfee geldi nasıl sileceğim onu da bilmiyorum.
Denetim masasından veya Program ekle kaldır aracılığıyla silebilirsiniz.Kaspersky free indireceğim ama bilgisayarla birlikte mcafee geldi nasıl sileceğim onuda bilmiyorum.
Kaspersky Free indireceğim ama bilgisayarla birlikte McAfee geldi nasıl sileceğim onu da bilmiyorum.
Teşekkürler.Tarama geçmişini gözetleyip kaspersky.com'a girdiğinde uyarı göstermeleri iyiymiş.
Soruna gelecek olursak, yavaşlatır ve uyumsuzluk çıkarır. Kaspersky kurulumunda benzer bir uyarıyla karşılaşacaksın. Ayrıca Kaspersky, McAfee'yi senin için kaldırabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.