Çözüldü 2 antivirüs kullanmak bilgisayarı yavaşlatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

slim14

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Sorum bu, yardım için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-07 184637.png
    60,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tarama geçmişini gözetleyip kaspersky.com'a girdiğinde uyarı göstermeleri iyiymiş.

Soruna gelecek olursak, yavaşlatır ve uyumsuzluk çıkarır. Kaspersky kurulumunda benzer bir uyarıyla karşılaşacaksın. Ayrıca Kaspersky, McAfee'yi senin için kaldırabiliyor.
Birden fazla antivirüs aşırı derece de yavaşlatır ve çakışır o yüzden Malwarebytes Kaspersky gibi programdan birini indirebilirsin.

Evet 2 antivirüs kullanman bilgisayarını ciddi manada yavaşlatacaktır, kaliteli bir antivirüs istiyorsan McAfee değil, Kaspersky BitDefender veya ESET indir, Kaspersky 1 aylık denemesi onu indirebilirsin.
Kaspersky free indireceğim ama bilgisayarla birlikte mcafee geldi nasıl sileceğim onuda bilmiyorum.

2 Anti-Virüs aynı anda kullanmak koruma düzeyini ciddi anlamda düşürmekle kalmaz, sistem stabil çalışmaz ve kasmalar yaşanabilir.

Kaspersky Free indireceğim ama bilgisayarla birlikte McAfee geldi nasıl sileceğim onu da bilmiyorum.

Denetim Masası'ndan kaldırabilirsin ve kurulumu yaparken yavaş geç çünkü yanında ek olarak başta programlar da indirtebiliyor manuel olarak seçebiliyorsun indirip indirilmeyeceğini.

Tarama geçmişini gözetleyip kaspersky.com'a girdiğinde uyarı göstermeleri iyiymiş.

Soruna gelecek olursak, yavaşlatır ve uyumsuzluk çıkarır. Kaspersky kurulumunda benzer bir uyarıyla karşılaşacaksın. Ayrıca Kaspersky, McAfee'yi senin için kaldırabiliyor.

Çözüm
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…