OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.456 Çözümler 5 29 Nisan 2025 #11 Kaiser Kayn dedi: Hocam hortlatıyorum ama kol ve omuz kısmı 2 set tükenişe gidilerek yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bunu her harekette yapabilirsin. Tükenişten ziyade cepte 1 tekrar bırakmaya çalış daha avantajlı hipertrofi açısından.
Kaiser Kayn dedi: Hocam hortlatıyorum ama kol ve omuz kısmı 2 set tükenişe gidilerek yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bunu her harekette yapabilirsin. Tükenişten ziyade cepte 1 tekrar bırakmaya çalış daha avantajlı hipertrofi açısından.
Kaiser Kayn Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #12 OOM500 dedi: Bunu her harekette yapabilirsin. Tükenişten ziyade cepte 1 tekrar bırakmaya çalış daha avantajlı hipertrofi açısından. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 4 set atmak yerine 2 set tükeniş yapmak daha mantıklı ve gelişim için daha iyi değil mi hocam çünkü ben 4 settede tükenişe gidiyormuşum yeni öğrendim.
OOM500 dedi: Bunu her harekette yapabilirsin. Tükenişten ziyade cepte 1 tekrar bırakmaya çalış daha avantajlı hipertrofi açısından. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 4 set atmak yerine 2 set tükeniş yapmak daha mantıklı ve gelişim için daha iyi değil mi hocam çünkü ben 4 settede tükenişe gidiyormuşum yeni öğrendim.