2 ay içinde iPhone Air'de rekor değer kaybı yaşandı

Neden nefret ediliyor? Kötü yapan şey 60Hz mı olması mı?

Yani hocam neticede ailenize bu forumda yazılanları gösterebilirdiniz, gerekirse siz de biraz ikna edebilirdiniz. Ben açıkçası çocuğuna 16 Plus alan bir ailenin, eğitimli ve anlayışlı olduğunu düşünürüm çünkü size değer verdiklerini gösterir. Yani keşke çabalasaydınız demek istedim ikna için. Sonuçta burası teknoloji forumu, zaten telefona da 1 kere para veriliyor. Burayı gösterseniz zaten ikna olabilirlerdi gibime geliyor. Biraz bana saçma geldi dediğim gibi. Elbette para sizin, keyif sizin aile yapınızı bilemem neticede.

Neden nefret ediliyor? Kötü yapan şey 60Hz mı olması mı?
Kötü yapan şey fiyatı. O telefon 50.000-55.000 olsa neden 17'ye zorlamadınız demez kimse. Ancak olması gereken fiyatın çok üstünde maalesef ki. Mesela bugün bu konuyu Air için açtım. 98.000 TL onun fiyatı vardı ve Air için hep olumsuz yorumlar yapıyordum. Ama görünen o ki kış aylarında Air neredeyse iPhone 16 fiyatına satılacak. Ben de o zaman insanlara 16 veya 16 Plus yerine Air almalarını önereceğim, bundan 3-4 ay sonra. Yani aynı şey 16 Plus için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…