ibrahim_bl11
Hectopat
Daha fazla
Bu kadar dandik iOS işletim sistemleri piyasaya süren Apple öylesine bir cihazda yazılım optimizasyonunu, soğutmayı ve performansı ne kadar sürdürebilir kılacak çok tartışma konusu. Yani siz de 17 Pro'nun iOS 26.0'daki hâllerini gördünüz. Durum standart 7-8 yıldır düzenli olarak sürdüğü Pro serisinde bile berbatken o cihazda Apple'ın ben adamakıllı bir yazılım optimizasyonu yapabileceğine inanmıyorum, yani bundan 10-12 sene öncenin Apple'ı olsa yapar derdim ama şu an yapamaz benim gözümde. Umarım ben yanılırım.
Şu anda 8 Plus kullanıcısıyım ve hâliyle 16'dan sonrasını deneyimleme şansım olmadı. Yeni çıkan iOS sürümlerinde ilk başta optimizasyon sorunları vs. bilumum hatalar silsilesine maruz kalan kullanıcıların yorumlarına rastlamıştım. Ancak yıl içinde getirdikleri ek güncellemelerle hataları büyük oranda çözmüyorlar mı sizce? Eskiden iOS çok daha popülerdi çünkü sundukları belliydi. Günümüzde Android ile arasındaki fark her ne kadar azalsa da yine de iOS'in, her türlü Android OS'in önünde olduğunu düşünüyorum. Fikriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör: