Loading00
Decapat
Mining'den dolayı garanti dışı kaldığını hiç duymadım. Ama kart sökülmüşse garanti dışı kalır.15 ay garantisi var. Miningden dolayı garanti bozulabilir mi?
Mining'den dolayı garanti dışı kaldığını hiç duymadım. Ama kart sökülmüşse garanti dışı kalır.15 ay garantisi var. Miningden dolayı garanti bozulabilir mi?
Mining'den dolayı garanti dışı kaldığını hiç duymadım. Ama kart sökülmüşse garanti dışı kalır.
Temiz bir kart almak daha iyi olacaktır her duruma karşı.Neden etmemesi gerektiğini açar mısınız?
Bakın, ben de kafama geldiği gibi onu almayın şöyle böyle diyebilirim, ama bunun sebebini belirtmeniz gerek. Soruyu sordum tekrar her duruma karşı diyorsunuz, belirsiz konuşuyorsunuz. Hakan hocam gayet doğru konuşmuş, aşırı abartılıyor bu mining olayı.Temiz bir kart almak daha iyi olacaktır her duruma karşı.
Alınır hocam. Mininge öcü gözüyle bakmamak gerek. Kart düzgün kullanıldıysa ve yapacağın testlerde iyi sonuç verilirse alınır.Arkadaşlar siz son olarak gerekli testler yapıldıktan sonra alınır mı diyorsunuz?
Alınır hocam. Mininge öcü gözüyle bakmamak gerek. Kart düzgün kullanıldıysa ve yapacağın testlerde iyi sonuç verilirse alınır.
bu videoda anlatılıyor. Size yardımcı olur.Hocam peki hangi testlerin yapılması gerektiğini biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.