Ayağım kırık olduğu için 2 aydır okula gitmiyordum ama ayağım iyileşti ve yarın okula gideceğim. Sınavlara da tam çalışamadım hocalar yarın sınav yapar mı?
Öğretmenin Quentin Tarantino ise ilk gün kesin yapar, değilse bir gün sonra yapabilir. Ayrıca ayağın kırıkken sınavlara çalışmamak çok ikna edici bir bahane değil.Ayağım kırık olduğu için 2 aydır okula gitmiyordum ama ayağım iyileşti ve yarın okula gideceğim. Sınavlara da tam çalışamadım hocalar yarın sınav yapar mı?
Hocaniza bagli, ona mesaj yolu ile ulasip sorun. Ayrica bu durumlarda sadece sinava girip gidebilirsiniz. Sinavi yapmana engel bir durum degil.Ayağım kırık olduğu için 2 aydır okula gitmiyordum ama ayağım iyileşti ve yarın okula gideceğim. Sınavlara da tam çalışamadım hocalar yarın sınav yapar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.