Arkadaşlar, normalde aktif olarak spora gidiyordum fakat ramazanda oruç tuttuğum için ara vermistim. Geri başlayamadım. Ramazanın basından beri gitmiyorum. Tekrar başlayacağım. Başladığım gibi protein tozuna başlasam sorun olur mu?
Arkadaşlar, normalde aktif olarak spora gidiyordum fakat ramazanda oruç tuttuğum için ara vermistim. Geri başlayamadım. Ramazanın basından beri gitmiyorum. Tekrar başlayacağım. Başladığım gibi protein tozuna başlasam sorun olur mu?
Ben olsam 1-1.5 senede başlardım. Ama protein tozu o kadarda gerekli bir şey değil %200 artmaz performans. Tabi protein şart ama full abanma demek istiyorum.
Protein tozunu alacaksan iyi araştır aslında tavuk yemekten başka bir farkı yok ben yemeklerden protein ihtiyacını karşılamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum eğer yiyemiyorsan alabilirsin bir sıkıntı çıkarmaz ama öncelğiniz olamsın kesinlikle.