siberci013
Picopat
Arkadaşlar sorum yukarıda 2 ayda 2 yıllık elektronik bölümü kazanılır mı?
Hocam peki dediklerinizi yaparsam 40 neti görür müyüm? @Uber Lodos2 matematik 2 türkçe çozsen yeterli. Baraj ve Puan sınırlamasıda kaltığı için ( ne yazık ki..) artık sallasan bile yeterli.
(Üniversite ve MYO'nun nerede olduğu çok önemli değil dersen gerçekten 3-5 net yeterli)
Tavsiyem çözümlü bir matematik kitabı alıp başta problemler konusu olmak üzere elinden geldiğince çalış.
Türkçe olarakta orta kalınlıkta bir paragraf kitabı alman yeterli olacak.
Bende sizinle aynı durumdayım. 2yıllık bilgisayar programcılığı istiyorum. Daha 2 hafta önce çalışmaya başladım. Konu anlatımlı Türkçe ve Matematik kitabı aldım. Güncel bir kaynaktan, kitabı gerçekten çok beğendim. Unuttuklarımı baya hatırlamama yardımcı oldu. (Eğer daha hâla almadıysanız ve alacaksanız yayınevini söyleyebilirim şu an unuttum.)Hocam peki dediklerinizi yaparsam 40 neti görür müyüm? @Uber Lodos
Sadece Türkçe yapsan yeterli. Fazla yüksek değil sıralamaları. 1 milyon ile girersin tabii özele. Devlet'in sıralamaları daha düşük.
Yok hocam 1 milyon sıralama ile alan üniversiteler var.
Bende sizinle aynı durumdayım. 2yıllık bilgisayar programcılığı istiyorum. Daha 2 hafta önce çalışmaya başladım. Konu anlatımlı Türkçe ve matematik kitabı aldım. Güncel bir kaynaktan, kitabı gerçekten çok beğendim. Unuttuklarımı bayağı hatırlamama yardımcı oldu. (eğer daha hâla almadıysanız ve alacaksanız yayınevini söyleyebilirim şu an unuttum.)
Sorunuza gelecek olursam.
Sadece türkçeden 40 sorudan 25 tane kesin "paragraf" geliyor.
Sadece matematikten 40 sorudan 15 tane kesin "problemler" geliyor.
Sadece bu iki konu sizin hedefiniz olan 40 neti veriyor.
Bunun yanına;
Sosyal bilgilerden 3-4 tane din kültürü sorusu ve felsefe yapsanız artı olacak.
Fen bilimlerinden mantığa ve yoruma dayalı 3-4 tane soru yapsanız hedefinizi iyice garantileyecektir.
Zaman kaybetmeden paragraf ve problemlerden başlayın hocam.
Her gün mutlaka en az 50 paragraf sorusu.
Her gün mutlaka en az 2 test problemler sorusu.
Sizin başarmanızı sağlayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.