2 ayda 97 pil sağlığı normal mi?

Benim bildiğim kadarıyla özellikle 11'lerde pil sağlığı ilk kullanımlarda hızlı düşüyor sonrasında belli seviyede uzun süre kalıyor.

Umarım öyle olur aldığıma pişman oldum pil düşecek diye kullanamıyorum.

iPhone 11 için normaldir. Cihaz artık eski bir cihaz son sürüm güncellemeler ile de pil kullanımı artacağı için çok normaldir.

Bir de 18beta yükledim anlık düşünmeden onun yaptığını düşünüyorum 2 aylik telefon zaten günceller güncellemez düşmeye başladı cidden Apple bir şey yapıyor.

Umarım öyle olur aldığıma pişman oldum pil düşecek diye kullanamıyorum.

Bir de 18beta yükledim anlık düşünmeden onun yaptığını düşünüyorum 2 aylik telefon zaten günceller güncellemez düşmeye başladı cidden Apple bir şey yapıyor.

iPhone 11 dışında genel olarak iOS 18 beta güncellemelerinden pil konusunda şikayetçi olunduğunu duymuştum.

Temmuz'un başında 2 ay önce MediaMarkt'tan 11 aldım. Şu an agustos bitmek üzere pil sağlığı 97 oldu. Orijinal adaptörle kullanıyorum 20-80 yapmaya dikkat ediyorum neden oldu? Daha önce de kullanmıştım 4-5 ayda 99a düşerdi garantilik durum var mı?
11 çok şiddetli planlı eskitmeye tabii tutuluyor. Yazılımlarınızı güncellediyseniz gayet normal bu yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı