2 Ayda 980 mesaj yazdım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@r.yasar10 Tartışma yok, bizim yazdığımız şeyler hoşuna gitmemiş kaldırılsın ve banlanalım diye raporlamış. Yalnız şöyle bir sorun oldu, bizim yazdıklarımızda banlanacak ya da silinecek bir şey yoktu arkadaş fazla dert etti kendine durumu. Ben de en azından arkadaşımız kırılmasın diye kendi mesajımı sildirdim ama hiçbir şekilde suçlama kabul etmiyorum, gayet masum bir şakaydı. :D
Hocam ne şakasıydı az daha bilgi verseniz :D.

@181272 Bak kendiminkini sildirdim ama dediğim gibi konuyu fazla büyüttün. Cezalık bir şey olsa ya da silinecek bir durum olsa zaten yapılırdı. Sen de bana diğer konuda şunu demişsin, şimdi moderatörler beni korumadı o yüzden bırakıyorum diyorsun.

Moderatörlerde sorun yoksa fazla alınganlık yaptığın sonucunu çıkarabiliriz.
Modlarda sorun olmadığını söylediğim o mesajda genel olarak belirtmedim. Genel olarak modlarda sıkıntı olduğu belli. (Yöneticilerden özrüm ile. Kendi fikrimdir.)

@r.yasar10 Tartışma yok, bizim yazdığımız şeyler hoşuna gitmemiş kaldırılsın ve banlanalım diye raporlamış. Yalnız şöyle bir sorun oldu, bizim yazdıklarımızda banlanacak ya da silinecek bir şey yoktu arkadaş fazla dert etti kendine durumu. Ben de en azından arkadaşımız kırılmasın diye kendi mesajımı sildirdim ama hiçbir şekilde suçlama kabul etmiyorum, gayet masum bir şakaydı. :D
İşte tamda problem bu. sabahtan beri defalarca rapor gönderdim tık yok.

Verin arkadaşın kupasını dedim sonra spoiler olarak bir kupa (fincan) fotoğrafı koydum. Bence darılacak bir şaka değildi. :D
Bence şaka bile değildi. Alaydı.

Bırakmamda tüm sebep siz değilsiniz. Fazla üzerinize alınmayın. Ben artık ne zaman ban yerim korkusuyla da forum kullanmak istemiyorum. Yöneticiler beni o kadar paranoyaklaştırdı ki CS:GO'da bile bana küfür edildiğinde imla kurallarına uygun bir şekilde karşılık veriyorum. Bir mesajı imla kurallarına dikkat ederek yazmaya çalıştığımda içime sinmeyip 4-5 defa değiştiriyorum.

Ban cezam bittiğinde itiraz için satırlarca ve samimiyet ile konu açtığımda "Bak orada noktaya dikkat etmemişsin. Konuyu siliyorum ve 24 saat ban." karşılığı aldım. Ama benim de sabrımın sınırı var. Yeter.

Forumda beni tanımayan ve benim tanımadığım adam bana hakaret ediyor ve rapor edemedim. Çünkü banlıydım. Şu ana kadar bana yapılan muamelelerde forumda istenmediğimi düşünmeme başladı. Bakınız:

Çok doğal. Daha az önce konuma yazdığın mesajı aşağılama nedeniyle rapor ettim. Moderatörlerde sorun yok. Bir kendinizi üçüncü şahıs gözle bakın derim. O üçüncü şahıs göz de @luci666 gibi olamaması dileğiyle. Mümkün ise bir daha konularıma uğramayın bile.

Yetkili etiketi:
@Recep Baltaş @24099
Şöyle ki geçen günlerde ben banlı iken @Profesörizm tarafından açılan (ve benim için de saçma olan) "hasanmerkit adamdır" ismindeki konuda konu benden habersiz açılmış olmasına rağmen benim hakkımda "Kendine adam diyen adam değildir ama yine siz bilirsiniz." ve "Gereksiz Twitter hesabı" söylemleriyle bana dolaylı yollardan beni tanımadan, profili incelemeden gereksiz insan olduğumu belirtti.

O esnada cezalı olduğum için de @Defender Kullanıcısı isimli bir hesap ile geldim ve daha ilk mesajımdan sonra yine banlandım. Discord sunucumuzda Technopat kullanan tüm arkadaşlarımız kendisinin normalde de böyle sinir bozucu biri olduğunu söylemeleri de benim tanımadığım birinden nefret etmem için en geçerli sebep.

Ayrıca forumu bırakma sebebim yine yöneticilerden gerekli desteği alamamak oldu. Sabahtan beri o konudaki iki mesaj silinsin diye rapor gönderiyorum çıt yok. Ama ben konu açsam ve farkında olmadan tek bir noktalama işaretini kaçırsam 24 saat ban yiyebiliyorum.

Ben daha cevabımı yazmadım. Acele etme nokta koymak için.

İstenmediğim yerde durmam. Saygılarımla. An itibariyle Technopat tarayıcı bildirimlerini kapatıyorum. Hoşça kalın. Bana ulaşmak isteyen imzaya baksın.

Bu arada sunucunuz çöküp duruyor.
505 hatasından kanser olduk.

Boşuna hesabımı cezalandırmayın. Daha girmeyeceğim buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen böyle otu çimeni paylaşacaksan ohoooo.
Bundan sonra içimi dökeceğim hocam. Sabrım taştı çünkü. Gerginliğe sebep olduğum için herkesten de özür dilerim. Forumu son 2 gündür nefret ederek kullanmaya başladım. Ama bugün bırakacağım.

Kardeşim ota b... bu kadar dertlenirsen seni çok üzerler. Aptal yerine koyup sana takılanlara sen de cevapsız kalma. Bırakıp kaçmak korkakların işidir :)
Peki konuya ban nedeniyle cevap yazamazsak ne yapalım hocam? Sunucuları hack'lemeye çalışıp veritabanıyla mı cevap yazalım? İsmimi taşıyan konuya ana hesabımla bile hakaretlere cevap veremedim. Bugüne kadar hiçbir zaman uygunsuz uslüp'ten ceza almadım. Fakat artık bugün sonunda sinir ve stresten patladım.

İşte tamda problem bu. Sabahtan beri defalarca rapor gönderdim tık yok.
Bu durum doğru. Benim mesajı bir ara tartışma çıkarma diye silmişti moderatör barışın diye. Onun mesajında da bana tartışma başlatacak mesajdı ve onun da silinmesini rica ettim ama gelen cevap yoktu bile. Bir kaç defa hatta rapora banlayacağını biliyorum diye son kez raporladım o mesajı sonra 1 hafta ceza attı. O yüzden bazı moderatörler 15 yaşından farksız değil hocam. Onlarda biliyor artık burayı bırakamayacağını banlıyorlar. Biz moderatörlere ne kadar saygı duysak bile bazen bize saygı duymuyorlar.

@Jira Hocam dediğinize karşılık verince mesajını siliyorlar ama karşısındakini silmiyorlar hocam :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı