2 ayda AYT geometride yapılabilecek çerez konular nelerdir?

AYT geometri yapabilmek için sağlam bir geometri temeli lazım hocam. Lti trigo gibi konulara yönel boş ver AYT geometriyi şu saatten sonra
katılıyorum size geo çok vakit kaybı an itibarı ile.

ayt mat da şu konuları bitiricem de stratejik olarak sence iyimi hızlandırılmış mert hocadan gidiyorum programın ismi bu yoksa ayrı kamp değil. kaynak olarak mıkroorjınal kolay olarak aldım 345 var yanına ama yogunluk cıkmıs sorulara bakıcam konular şu: trigo şuan biticek 1 haftaya sonra polinomlar, fonksıyonlar uyg ,2. dereceden denklemler, parabol ve eşitsizlikler bu konuları sağlamlaştırsam ayt 10-15 net gelirmi? Yoksa yüzeysel bütün konuları öğrenmem daha mı mantıklı?

katılıyorum size geo çok vakit kaybı an itibarı ile.

ayt mat da şu konuları bitiricem de stratejik olarak sence iyimi hızlandırılmış mert hocadan gidiyorum programın ismi bu yoksa ayrı kamp değil. kaynak olarak mıkroorjınal kolay olarak aldım 345 var yanına ama yogunluk cıkmıs sorulara bakıcam konular şu: trigo şuan biticek 1 haftaya sonra polinomlar, fonksıyonlar uyg ,2. dereceden denklemler, parabol ve eşitsizlikler bu konuları sağlamlaştırsam ayt 10-15 net gelirmi? Yoksa yüzeysel bütün konuları öğrenmem daha mı mantıklı?
hocam daha halen zamanın var elinden geldiğince çalış şöyle bir gerçek var ayt matematikte soruların zor kısımları genellikle polinom,parabol,fonksiyonlardan geliyor genelde limit türev integral trigo o konulara göre daha basit soruluyor
Mikroorjinal güzel bir kaynak bendede var , temelin için çok yararlı olur o kitap
kısacası tavsiyem elinden geldiğince çalış.Stratejik olarak dediğin gibi yapabilirsin ama sadece o konuları çalışmakla yetinme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı