2 ayda LGS kazanılır mı?

579137

Hectopat
Herkese selamlar. Şu anda matta 2-3, fende 3-4, Türkçede 0-1 yanlış arasında gidip geliyorum. LGS'de 475 puan üstüne çıkabilir miyim sizce?

Ayrıca hocam denemelerde mi bu sonuçlar yoksa test mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıkçası bunun senin oturtman lazım ama 2 ay kalmış ve başka bir sisteme geçmene pek de gerek yok sanki hani ben LGS'ye hazırlanırken matematik çözmeyi çok seviyordum matematikten başlardım mesela yani.

Hocam nasıl bir ders çalışma programı önerirsiniz?
Hocam konuların çoğu bitmiş olmalı, önerim sürekli süre tutarak deneme çözmen. Eksik konuyu belirleyip o konuya yönelirsen çok rahatlarsın.

Herkese selamlar. Şu anda matta 2-3, fende 3-4, Türkçede 0-1 yanlış arasında gidip geliyorum. LGS'de 475 puan üstüne çıkabilir miyim sizce?
Hocam netler çok iyi, aynı düzende ilerleyin derim. Eksik olduğunuz konulara daha fazla yönelebiliirsiniz.

Hocam zaten şuanda iyi yapıyorsunuz. 2 ayda sıkı bir çalışmayla çok daha iyisini yapabilirsiniz. Bu lise üniversite vs o kadar gözde büyütülecek şeyler değil. Hayatta başarılı olmak için bir çok etmenin bir arada olması lazım. Örneğin özgüvenli olmak, çalışkan bi insan olmak, sosyal bi insan olmak gideceğiniz liseden çok daha önemli. Dolayısıyla çok stres yapmayın sadece genel olarak çalışkan ve zorluklara karşı sabredebilen bir insana dönüşmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…