2 ayda LGS kazanılır mı?

Hocam zaten şu anda iyi yapıyorsunuz. 2 ayda sıkı bir çalışmayla çok daha iyisini yapabilirsiniz. Bu lise üniversite vs o kadar gözde büyütülecek şeyler değil. Hayatta başarılı olmak için birçok etmenin bir arada olması lazım. Örneğin öz güvenli olmak, çalışkan bir insan olmak, sosyal bir insan olmak gideceğiniz liseden çok daha önemli. Dolayısıyla çok stres yapmayın sadece genel olarak çalışkan ve zorluklara karşı sabredebilen bir insana dönüşmeye çalışın.

Yanlış düşünüyorsun dostum. Üniversite hayatı Lisede şekillenecek. Arkadaş ortamı, okulun başarı ortalaması vs vs. Tecrübe ile sabit.

Hocam peki sizce eksik olduğum konulara kitaplardan mı konu anlatım kanallarından mı çalışayım? Konu anlatım kanalı önerebilir misiniz bir de?
Hocam inanın ben LGS dönemimde neredeyse çalışmadım o yüzden pek birşey diyemem. Anlık izlediğim yolu söylemek gerekirse mesela yazılılarım için; önce kitaptan o konuyu çalışırım not çıkarırım ardından 1 2 kanaldan izlerim konu anlatımını, onların bahsettiği ve kitapta olmayan notları da ilave ederim deftere. Test çözme alışkanlığım paragraf dışında hiç olmadı açıkçası ama sonrasında vakit kalırsa test de çözülebilirç

Hocam kesinlikle size katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum LGS günü sınavda batırdığımı biliyordum gelecek adına ne kadar kaygılı olsam da gittiğim lisede öğretmenler kimin buraya nasıl geldiğini öyle bir anlıyor ki hangi liseye gidersen git öğretmenlerin seni bilecek ve ona göre sana davranacak emin ol o netlerle iyi bir lise kazanırsın.

Hocam okul başarısı dışında hepsini kabul ederim neden diye sorarsanız okulum çok iyi bir okul değildi ve ve geçen sene sayısalda 20 öğrenci ilk 5kdan çok iyi yerlere gitti yapabilen her yerde yapar hocam yeterli istesin.

Hocam ekstra şunu da eklemek isterim ki örnek veriyorum batırdınız 350 vs. bi puan aldınız. Bu puanla gidebileceğiniz bir anadolu varsa oraya gitseniz falan yine hayatınız bitmicek. Ben başka bir konuda da belirtmiştim fene de gitseniz anadoluya da gitseniz kendinizi siz kurtarcaksınız. Öyle hoca kadrosu iyi falan bence çok bağlayan şeyler değil, evet önemli baya ama ne kadar iyi anlatsalarda iş sizde bitiyor. Ortam da her okululn iyi kötü ortamı var. Girdiğim okula herkes kötü ortam derdi şuan her sınıftan şubeden tanıdığım düzgün düzgün insanlar var.

Kralını bile yaparsın fakat istediğin yere de giremezsen kafana çok takma çünkü liselerin hepsi aynı fen lisesi ileride gireceğin üniversite sınavında olmayan konuları da sana öğretiyor o yüzden fen lisesini kazanmazsan üzülme güzel bir Anadolu lisesine git zaten anlayacaksın ki hepsi aynı.

Herkese selamlar. Şu anda matta 2-3, fende 3-4, Türkçede 0-1 yanlış arasında gidip geliyorum. LGS'de 475 puan üstüne çıkabilir miyim sizce?

Düzenli olarak branş deneme + genel deneme çöz. Krallar karması ve sinan kuzucuyu çözmeni öneririm. Bunları yaparsan çıkarsın.

Tebrik ederim. İyi netler bunlar.
Benimde Türkçe 2-3 fen genelde 1 matematik ise 5-6 yanlış. Matematik çok kötü. Bende umarım 445 yi.gorurum.
Herkese selamlar. Şu anda matta 2-3, fende 3-4, Türkçede 0-1 yanlış arasında gidip geliyorum. LGS'de 475 puan üstüne çıkabilir miyim sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı