2 ayda ne kadar kas gider?

Daha fazla  
Sporda 7. ayim bitmişti ancak universite sınavım yaklaştığı için artik iyice sinava odaklanacagim. Bu yuzden sporu birakiyorum.

Haziran sonu tekrar tam gaz baslayacagim ancak 2 ayda tum emegim bosa gider mi? Oyle aman aman altyapim olmasa da yine de ilk halime gore bayagi gelismistim.

Sporda 7. ayim bitmişti ancak universite sınavım yaklaştığı için artik iyice sinava odaklanacagim. Bu yuzden sporu birakiyorum.

Haziran sonu tekrar tam gaz baslayacagim ancak 2 ayda tum emegim bosa gider mi? Oyle aman aman altyapim olmasa da yine de ilk halime gore bayagi gelismistim.

Çok kaybetmezsiniz ben 5 ay ara verdim 1.5 sene gidip ağırlıklarım düşmüştü görünüşte çok bir değişiklik yaşamadım döndüğümde 2 ayda eski ağırlıklarıma da döndüm zaten.

Bir şey olmaz 3 4 haftada toparlarsın.

Merak etme 1 yıl yapmasan yine her şeyini kaybetmezsin ve en fazla 2 aya toparlarsın. Sınavını önceliklendirmen en doğrusu. Sırf kafa dağıtmak ve mental yorgunluğu fiziksel yorgunlukla dengelemek için evde şınav mekik seansı yapabilirsin iki günde bir 30 dk falan.

Pek bir şey olmaz ama kafana takılacaksa günleri düşür tamamen kesmek yerine 2 gün git push pull takılırsın. Masada kendini lokum gibi hissedebilirsin bir süre sonra büyük oranda psikolojik olarak o zaman bir de toparlamaya kafayı bölersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı