Neyrizi
Picopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
AYT sayısal için hazırladığım 2 ayda sıfırdan AYT sayısal bitirme programını sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu an TYT'de yaklaşık 90 net yapıyorum, ancak AYT'ye hiç başlamadım ve AYT denemesi çözmediğim için kaç net yaparım bir fikrim yok. Aralık 1'de başlayacağım bu programa, günlük en az 9-10 saat çalıştığım için ona göre yoğun bir program.
Programa henüz başlamadığım için ağır gelip gelmeyeceğinden emin değilim. Eğer çok ağır gelirse, TYT branş denemesi ve TYT genel denemelerini azaltıp AYT çalışmalarına odaklanmaya devam edeceğim.
Not: Hem programa bağlı kalayım hem de motivasyon olsun diye ilerlememi haftalık olarak paylaşacağım.
Haftada bir buraya netlerimi ve programın gidişatıyla ilgili detaylı bir yazı paylaşmayı düşünüyorum. Böylece gelecekte benimle aynı durumda olan arkadaşlar da faydalanabilir ve programın işleyişi hakkında bilgi alabilir.
AYT sayısal için hazırladığım 2 ayda sıfırdan AYT sayısal bitirme programını sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu an TYT'de yaklaşık 90 net yapıyorum, ancak AYT'ye hiç başlamadım ve AYT denemesi çözmediğim için kaç net yaparım bir fikrim yok. Aralık 1'de başlayacağım bu programa, günlük en az 9-10 saat çalıştığım için ona göre yoğun bir program.
Programımın detayları:
- Günü ikiye bölüyorum: İlk yarıda TYT denemeleri, ikinci yarıda AYT çalışıyorum.
- İlk bölümde:
- Haftada 1 AYT genel denemesi,
- Haftada 3 gün TYT genel denemesi,
- Haftada 3 gün TYT branş denemeleri.
- İkinci bölüm tamamen AYT konularını bitirmeye ve soru çözümüne ayrılacak.
- AYT matematik için: Mert Hoca'dan çalışıp iki soru bankasıyla beraber götüreceğim. Birinci olarak mikroorijinal AYT matematik soru bankası, ikincisi 345 AYT matematik soru bankası.
- AYT fizik: Özcan aykın'dan çalışıp soru bankası olarak 345 kullanacağım.
- AYT kimya: Görkem şahin'den çalışıp soru bankası olarak 345 kullanacağım.
- AYT biyoloji: Biosem'den çalışıp soru bankası olarak 345 kullanacağım.
günün ilk bölümüne 3 saat. AYT matematiğe 3-4 saat. FKB'ye geri kalan zaman olacak şekilde ayarladım.
Not: Hem programa bağlı kalayım hem de motivasyon olsun diye ilerlememi haftalık olarak paylaşacağım.
Haftada bir buraya netlerimi ve programın gidişatıyla ilgili detaylı bir yazı paylaşmayı düşünüyorum. Böylece gelecekte benimle aynı durumda olan arkadaşlar da faydalanabilir ve programın işleyişi hakkında bilgi alabilir.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: