2 ayda sıfırdan TYT mat 25 net yapılır mı?

ailem okutmaz beni anlamıyorsunuz bu bu yüzden benim tek şansım travmalarım okul hayatım boyunca zorbalanmam beni matematikten uzaklaştırdı ben istemez miydim sanki ben denemedim mi binlerce kez ama artık başka çarem yok
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum, lakin Dünya hayatı üzerinde gayret ve mücadeleden başka bir şansımız yok sen kafaya şimdi bunları takma emek ver ve çevrendeki herkesin sesini kapat kendine inan ve güven olmazsa gerekirse konuyu okulundaki rehber öğretmenin ile ya da idaredeki kişiler ile konuşursun şu hayatta her şeyin muhakkak bir çözümü var içini rahat tut.

Kardeşim seni çok iyi anlıyorum, lakin Dünya hayatı üzerinde gayret ve mücadeleden başka bir şansımız yok sen kafaya şimdi bunları takma emek ver ve çevrendeki herkesin sesini kapat kendine inan ve güven olmazsa gerekirse konuyu okulundaki rehber öğretmenin ile ya da idaredeki kişiler ile konuşursun şu hayatta her şeyin muhakkak bir çözümü var içini rahat tut.
Aynen öyle.

Arkadaşlar ölüyorum stresten ne olur biri bir şey desin.
Bunu yaparken feni de sıfırdan bitireceğim.
Ama öncesinde 1 haftada matematik temeli atacağım sonrasında TYT matematik konularına bakacağım istediğim yer için 25 tane yapmam lazım ama ben daha kalem bile oynatamıyorum, tek şansım var. Çok çaresizim.
Çok sıkı her gün çalışarak yapılır mı?

2 ayda 5 net arttırabilirsen şükret hocam hayal satanlarada inanma

2 ayda 5 net arttırabilirsen şükret hocam hayal satanlarada inanma.

Konu sahibi. Sakın bu yoruma aldırma. Bu arkadaş yazıları okumamış ve tamamıyla sallamış. Kendi emeğinle yapabileceğini yapacaksın. Ben sana söyledim. Temelin olmazsa 2 ayda 20 nete kadar çıkarsın bir şekilde ama sağlam çalışacaksın. Temelin varsa 25 neti görürsün. Bu arkadaş hiçbir yazıyı okumadan direkt olarak yorum yapmış. Buradan kendisini de kınıyorum. Sakın salma elinden geleni yap.

Konu sahibi. Sakın bu yoruma aldırma. Bu arkadaş yazıları okumamış ve tamamıyla sallamış. Kendi emeğinle yapabileceğini yapacaksın. Ben sana söyledim. Temelin olmazsa 2 ayda 20 nete kadar çıkarsın bir şekilde ama sağlam çalışacaksın. Temelin varsa 25 neti görürsün. Bu arkadaş hiçbir yazıyı okumadan direkt olarak yorum yapmış. Buradan kendisini de kınıyorum. Sakın salma elinden geleni yap.

Kardeşim adam kalem oynatamıyorum demiş. Zaten çalışmayı bırakmasın ama temel matematik becerileri için bile 2 ay çok az 25 net ise hayal kurmaktan başka bir şey değil. Ha seneye bırakırsa rahat yapar ama 2 ayda imkansız. Buraya yazıyorum sınavdan sonra kaç net yazdığınıda yazar buraya hepimiz görürüz. Umarım yapar ama imkansız.

Problem becerisi, geometri becerisi öyle 2 ayda olacak şeyler değil istersen günde 15 saat çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı