Tyt yorum ağırlık olabileceği için kısa sürede biter diye düşünüyorum. Ayt olarak 1 ay sıkı şekilde bakman gerekebilir.AYT-TYT sözel konular sadece hiç matematik sayısal hiçbir şey çözmeyeceğim.
TYT:
Türkçe
Sosyal
AYT:
Edebiyat
Coğrafya
Felsefe
Tarih
Din
TYT yorum ağırlık olabileceği için kısa sürede biter diye düşünüyorum. AYT olarak 1 ay sıkı şekilde bakman gerekebilir.
Rahat biter.AYT-TYT sözel konular sadece hiç matematik sayısal hiçbir şey çözmeyeceğim.
TYT:
Türkçe
Sosyal
AYT:
Edebiyat
Coğrafya
Felsefe
Tarih
Din
Rahat biter.
YouTube Türkçenin matematiği kanalını öneririm akıcı ve hatırlatıcı bir şekilde AYT edebiyat anlatıyor. Türkçe de aynı şekilde. Ben görsel hafıza tekniğiyle edebiyattan son bir haftada sıfırdan 17 net yapmıştım sınavdaÇok çaresizim, hangi kaynakları izlemeliyim?
YouTube Türkçenin matematiği kanalını öneririm akıcı ve hatırlatıcı bir şekilde AYT edebiyat anlatıyor. Türkçe de aynı şekilde. Ben görsel hafıza tekniğiyle edebiyattan son bir haftada sıfırdan 17 net yapmıştım sınavda![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.