2 Aydır internet yok

Makaleler
11
Müşteri hizmetleri aradım altyapı sorunlu dedi. Altyapı dedi benlik bir sorun yok. Burası sağlam. Müşteri hizmetleri tekrar aradım geldiler binadan modeme CAT 6 kablo çektir dedi çektirdim. Herhangi bir düzelme olmadı sonra tekrar aradım yine geldiler modem arızalı dediler değiştiler. Yine gelmedi internet sonra altyapı sorunlu yine dediler altyapı yine geldi benlik sorun yok ben kefilim dediler onlarda sorun dedi. Yani kısacası birbirlerini suçluyorlar. İptal ettirim diyorum bir öğrenciye göre büyük bir cayma bedeli çıkıyor ne yapacağım?

Aradığım zaman cayma bedeli istiyorlar ama.
1 ayı geçik süredir kesinti yaşıyorsanız gidin iptal edin. Cayma bedeli çıkarsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun ve bu parayı ödemek istemediğinizi, bunun en büyük nedeninin ise ilgili internet servis sağlayıcısının hiçbir şekilde hizmet sağlamadığı için iptal ettiğinizi belirtin. Aynı şekilde BTK ve CİMER gibi kurumlar üzerinden de ilgili ISS'i şikayet edebilir ve süreci hızlandırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…