2 Aylık S21 FE Deneyimim

cevap icin teşekkürler fakat sordugum bu degildi. adaptif yenilemeyi nasil olacagini soruyorum.

cevap icin teşekkürler fakat sordugum bu degildi. adaptif yenilemeyi nasil olacagini soruyorum.
Oradaki seçeneklerde adaptifi seçerseniz adaptif olarak kullanırsınız. teyit etmek amacıyla bildirim kısmında anlık hz göstergesini açarsanız 120 hz ile 60 arasında geçiş yapıp yapmadığına bakabilirsiniz.

Yani hocam Türkiye'de bu fiyatta telefona göre inanılmaz bir F/P.

rica etsem link atabilir misiniz bulamadım da

Rica etsem link atabilir misiniz bulamadım da

Veya rehber falan varsa iyi olur

Hocam ben indirmeyi beceremedim nasıl olacak APK indirmeye calisiyorum

Son düzenleme:
rica etsem link atabilir misiniz bulamadım da
Veya rehber falan varsa iyi olur
Hocam ben indirmeyi beceremedim nasıl olacak APK indirmeye calisiyorum

Samsung'un kendi orijinal şarj adaptörü 25W veriyor. Xiaomi, Mcdodo gibi farklı markalarla uyumsuzluk olabilir.

Bende Samsung'un 65W olan var en fazla 20W gördüm, Baseus kablo yüzünden mi bilmiyorum ama kutudan çıkan kablo ile de en fazla 20W veriyor.

Bende Samsung'un 65W olan var en fazla 20W gördüm, Baseus kablo yüzünden mi bilmiyorum ama kutudan çıkan kablo ile de en fazla 20W veriyor.
Hocam zaten hep 25 veremez bazı bölümlerde 25 veriyor bazı bölümlerde düşürüyor bunu .

Bu işime çok yarar ama para vermek istemiyorum

Hocam zaten hep 25 veremez bazı bölümlerde 25 veriyor bazı bölümlerde düşürüyor bunu.

Belki benim kullandığım accubattery yanlış ölçüm yapıyordur.
Şarjı 0 olsa bile 10W ile arada sırada 14e çıkıp tekrar 9W ye düşüyor hatta 18W'nın üstüne çıktığını bile görmedim.
Uygulama yanlış gösteriyor olabilir.

parali mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…