T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #91 Etiket kervanına beni de katarsanız mutlu olurum. @kaane
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.952 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2022 #92 Arkadaşlık isteği attım hocam.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Haziran 2022 #93 429905 dedi: Hocam yazın oynamalık alacaktık arkadaşımla birlikte 2 ay sürüyorsa tam denk gelir yaz bitişine diye düşünmüştüm sorun değil Ultimate'i düşünebiliriz konuyu takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Akfortisev dedi: Hocam kodlar gelince haber verebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... BigBangZero dedi: Hocam kodlar gelince bana da haber verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... TimorYuan2 dedi: Etiket kervanına beni de katarsanız mutlu olurum. @kaane Genişletmek için tıkla... cinar_yasarrr dedi: Arkadaşlık isteği attım hocam. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden ekleyebilir, eklediyseniz de mesaj gönderebilirsiniz. Discord: kaaniergul#9528
429905 dedi: Hocam yazın oynamalık alacaktık arkadaşımla birlikte 2 ay sürüyorsa tam denk gelir yaz bitişine diye düşünmüştüm sorun değil Ultimate'i düşünebiliriz konuyu takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Akfortisev dedi: Hocam kodlar gelince haber verebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... BigBangZero dedi: Hocam kodlar gelince bana da haber verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... TimorYuan2 dedi: Etiket kervanına beni de katarsanız mutlu olurum. @kaane Genişletmek için tıkla... cinar_yasarrr dedi: Arkadaşlık isteği attım hocam. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden ekleyebilir, eklediyseniz de mesaj gönderebilirsiniz. Discord: kaaniergul#9528
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 26 Haziran 2022 #94 @kaane İstek attım hocam alıcıyım.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.418 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #95 @kaane Hocam Discord'unuza yazdım ancak kapalı sanırım. Halen daha kod satışı yapıyor musunuz?