Merhaba benim bir sorunum var, yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaklaşık 1 sene önce topladığım bilgisayarıma aldığım RAM yetersiz diye 8 GB daha ekleme yapmak istedim. Fakat RAM aynı marka, model ve değerlere sahip olmasına rağmen çalışmadı. Anakartta 2 slot var ve aldığımdan beri 1 slot boşta dueuyordu yani ama o slota RAM'i taktığım zaman görüntü alamadım. Birkaç konuya baktım BIOS sıfırlama önerilmiş ve bende sıfırlama yaptım ama bu sefer kullanmadığım slot değil kullandığım slotta RAM çalışmamazlık yaptı. RAM'larin 2side başka bilgisayarda çalışıyor herhangi bir uyumsuzluğu yok RAM slotlarımın bozulma ihtimali de yoktur diye düşünüyorum çünkü daha dün kullanıyordum. BIOS'tan bir ayarlara bakmak istedim ama BIOS sıfırladıktan sonra ekrana görüntü geç geliyor ve direkt şifre ekranım geliyor. Hem BIOS'a giremiyorum hem de RAM'leri çalıştıramıyorum. Shift ile yeniden başlatmayı denedim yine görüntü alamadım kapat aç yapmam gerekti bilgisayara. Bilen daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?