Metin2 TR'de hangi sunucuda başlanmalı?

wOlfestar

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm,

Uzun süre sonra tekrar TR'ye başlama kararı aldım sizce nerede başlamalıyım? Oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm selam
Genel olarak her zaman en yeni sunucuda başlamak mantıklı, ama su an geçici sunucu var onda başlamak yerine Lucifer Ruby öneriririm girişler geçici olarak açık kaçırılmayacak fırsat girişler 480 EP ile böylelikle Hile sorunu minimal oluyor. (Başlarken en az 2 hedefe göre 8 - 16 ID ile başlamanı öneriririm).

Aleyküm selam
Genel olarak her zaman en yeni sunucuda başlamak mantıklı, ama su an geçici sunucu var onda başlamak yerine Lucifer Ruby öneriririm girişler geçici olarak açık kaçırılmayacak fırsat girişler 480 EP ile böylelikle Hile sorunu minimal oluyor. (Başlarken en az 2 hedefe göre 8 - 16 ID ile başlamanı öneriririm).
Hayırlı sabahlar dost, önerin için çok teşekkür ederim. Safir sunucusuna başlıyacağım. 21 ıd olarak ama gf hesabına günde 3 eklenebiliyormuş ve her kullanılan ıdyi denediğinde hakkın gidiyormuş. Umarım ben açana kadar 21 ıdyı giriş biletleri gitmez. :)

Hayırlı sabahlar dost, önerin için çok teşekkür ederim. Safir sunucusuna başlıyacağım. 21 ıd olarak ama gf hesabına günde 3 eklenebiliyormuş ve her kullanılan ıdyi denediğinde hakkın gidiyormuş. Umarım ben açana kadar 21 ıdyı giriş biletleri gitmez. :)
Başka internet ve başka pc varsa oradan da hesap açılabiliyor ben mesela evde 3 id açarken işyerine gidince orada da açmıştım(başka pc ve başka modem) 3 adet. Ama çok seri yapılırsa bu işlem otomatik olarak yasaklamaya sebep olabilir malum.

Son düzenleme:
Peki otomatik yasaklama olursa bir daha açılmaz mı?

Gameforge istemcisi otomatik algılarsa bot olabileceğini zannedeceğinden kalıcı yasaklama yapabilir. Kalıcı yasaklamadan kastım ise bazen bu (Bu oyun senin için mevcut değil.) hatanın kendiliğinden 5dakikada bazense 1 saatte geçmemesi. Böyle olursa yalnızca ama yalnızca Gameforge'a ticket atarak çözülmektedir. Onlar da bu yaptığınızı nasıl karşılar bilmiyorum ama yapan herkes böyle yapmakta. Yani onlarla iletişime geçtiğinizde açabilirler kendi insiyatiflerine kalmış bir olay.

Olası bir durumda bu sorunla ilgili yardım almak için gerekli adımlar ya da bu sorunun sebeplerini anlatan bilgiler metin2 forumda mevcut.
Oyun Senin İçin Mevcut Değil Hakkında!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı