2 bilgisayardan nasıl tarayıcı yapılır?

• Konuyu başlatan Rix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 924
Evet.

Temmuz'da yapmıştım. Link bozulmuş. Yenisini atamayacağım maalesef. Eski bilgisayarda kaldı çalışmam.

Öncelikle konunun başında git sormuşsun işte aslında git böyle durumlar için hayati öneme sahip bir şey. Mesela sen bir proje yapıyorsun, GitHub'a yüklüyorsun ben o projeyi oradan çekip değişiklik yapıp tekrar oraya yüklüyorum, sonra sen çekip tekrar değiştiriyorsun falan falan böyle çalışıyorum. Hayati öneme sahip kısma gelecek olursak, diyelim projeyi yaptınız bitti, hevesinizi aldınız yıllar geçti PC'ler formatlandı, projeler silindi 5-6 yıl sonra girip GitHub'tan tekrar o projeyi çekebiliyorsunuz. Yani bir nevi projeler için bulut depolama gibi bir şey :).

İleride iş başvurusu yaparken Cv'nin bir yerine GitHub adresini eklersiniz, işveren yaptığınız projelere göz atar sizin için bir avantaj olur :).

Merakın varsa hazır altyapilardan cikip C++, Javascript, HTML, CSS ve istersen C# kullanarak kendi browser engine altyapini olusturmak icin denemeler yapabilirsin. Zordur fakat dedigim gibi. Cok merakliysan ve amacin ufkunu acmak ise bu ise yarar. Kim bilir belki ilerde ekip kurup kendini gelistirmek icin yaptigin altyapiyi daha da gelistirip insanlara sunarsin.

Ama soyle ornek vereyim: Bu is zordur. Sen su an hazir altyapi ve metodlar kullaniyorsun. Sana simdiki hali cooook rahat gelir. Benim bahsettigim cok zor bir istir. Hatta Samsung Internet ve Edge Chromium altyapili. Biri Microsoft'un, biri de Samsung'un. Ikisi de dev gibi firma fakat Chromium kullaniyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı